Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
prije 3 minute, Goksim said:

2,50 prijelaz na liveu a do poluvremena je 5 minuta... bet365

Dugo ga drže blokiranog za klađenje, bez nekog razloga i bez da je neka opasna situacija. Očito se puno uplaćuje u pozadini.... 

Objavljeno
prije 3 minute, BlueTiger said:

Kako su primi gol to je smisno golman vidi da igrac ide sam i ostane na rubu i primi lagani lob, pre naivno... A Partizan od tad samo dominira ovi ne mogu spojit 4 pasa

Vjerujem da će okrenuti jer dominiraju i bolji su te im bodovi itekako trebaju a ako su odnosi klubova kako je @ikaij99 pisao u dnevnoj temi, nebi se čudio da je prilaz i dogovoren ili da dođe do dizanja ručne kod gostiju u 2.pol. 

Btw. još je blokirano već 5 min na poluvremenu što se rijetko kada dešava i jasno je da i bookmakeri neznaju što bi

w0e1JAJ.png

Morat će otvoriti, samo je pitanje kada će to napraviti i sa kojim koef. 

Objavljeno

i sad live...rukomet chalenge kup..nase dobile 4 razlike doma..vjerujem da ce svedanke danas ipak dobiti jedno 6-7 razlike i da su kvalitetnije...1.15 koef...-5,5 1.85 ...ja spojio partizan vise golova 2,5 i jedinicu na svedanke..ajmo

Objavljeno
prije 7 minute, Goksim said:

Vjerujem da će okrenuti jer dominiraju i bolji su te im bodovi itekako trebaju a ako su odnosi klubova kako je @ikaij99 pisao u dnevnoj temi, nebi se čudio da je prilaz i dogovoren ili da dođe do dizanja ručne kod gostiju u 2.pol. 

Btw. još je blokirano već 5 min na poluvremenu što se rijetko kada dešava i jasno je da i bookmakeri neznaju što bi

w0e1JAJ.png

Morat će otvoriti, samo je pitanje kada će to napraviti i sa kojim koef. 

Samo da ovo napisem pre nego izadjem vani. marathonbet drzi ovo na 1.81 i nije blokirano, ko se kladi tamo moze iskoristiti jer nude ubedljivo najvecu kvotu... Radili su nedavno prelaz sa Vozdovcem u kupu, 1.81 je value, uzeo sam na 5/10... 

Sretno!

Objavljeno
prije 2 minute, paramtikete said:

a i mi smo u banani, haha, prošli susret namjeste prijelaz, sada ce ope a nitko nije proba ... 

šteta i to i prijelaz na cibaliji jučer... biti će još prilike, samo treba pratiti ulovit ćemo nešto ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use