Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic
Objavljeno

ODD - DINAMO --- 2 ---1.95 bet 365

Vamo se nemogu načuditi ovoliko velikom koeficijentu na Dinamo, svi koji su gledali prvu utakmicu znat će o čemu pričam, samo golman Odd-a je "kriv" šta Dinamo nije dobio sa 3-4 razlike. Ako vam šta govori o tome je da su dinamovi stoperi veliku većinu utakmice na protivničkoj polovici, dok je Odd iz svoje jedine prilike zabio, no Dinamo je to preokrenuo i stigao do pobjede. Iako na papiru još ništa nije gotovo, očekujem da će u prvih 45 min Dinamo završiti to, iako Dinamo nije moćan kao prošlih godina, no ipak su puno bolji od domaćina, valja još reći kako je Dinamo izuzetno motiviran u Europskim utamicama jer je to njegovim igračima dobra pozornica za pokazati svoj talent. Uzevši u obzir da će ovoga puta Odd morati igrati i malo hrabrije pošto su u nekom negativnom rezultatu, tu vidim priliku za Soudania i Fernandeza koji ce svojom brzinom i driblingom izluditi protivničku obranu.

OSIJEK - PSV --- 2 ---1.70 bet365 

Osijek je prvu utakmicu dobio 1:0 u gostima, no vjerovatno se i sami pitaju kako su to uspjeli, pošto je PSV imao puno konkretnih prilika i vjerovatno i sami neznaju kako nisu uspijeli zabit , dok je Osijek u jednom od rijetkih izlazaka na protivničkih 30 metara uspio do šesnaesterca te iznudio penal. Ovo mi je možda i oklada stoljeća, mislim da Osijek vamo nema apsolutno nikakve šanse za pobijedu te očekujem u najlošijem slučaju pobijedu od 2 razlike za PSV koji će ovoga puta puno ozbiljnije shvatit Osijek, jer nakon onog izrugivanja kada su saznali protivnika su nadam se dobili poruku priče ;)

OVA DVA PARA MENI SU ONO, ZICERI STOLJEĆA I NEZNAN ŠTA SE MORA DOGODITI DA OVO NEPRODJE, VI SAMI KAKO HOĆETE ! :)

Objavljeno
prije 14 sati, CrneKese said:

ODD - DINAMO --- 2 ---1.95 bet 365

Vamo se nemogu načuditi ovoliko velikom koeficijentu na Dinamo, svi koji su gledali prvu utakmicu znat će o čemu pričam, samo golman Odd-a je "kriv" šta Dinamo nije dobio sa 3-4 razlike. Ako vam šta govori o tome je da su dinamovi stoperi veliku većinu utakmice na protivničkoj polovici, dok je Odd iz svoje jedine prilike zabio, no Dinamo je to preokrenuo i stigao do pobjede. Iako na papiru još ništa nije gotovo, očekujem da će u prvih 45 min Dinamo završiti to, iako Dinamo nije moćan kao prošlih godina, no ipak su puno bolji od domaćina, valja još reći kako je Dinamo izuzetno motiviran u Europskim utamicama jer je to njegovim igračima dobra pozornica za pokazati svoj talent. Uzevši u obzir da će ovoga puta Odd morati igrati i malo hrabrije pošto su u nekom negativnom rezultatu, tu vidim priliku za Soudania i Fernandeza koji ce svojom brzinom i driblingom izluditi protivničku obranu.

OSIJEK - PSV --- 2 ---1.70 bet365 

Osijek je prvu utakmicu dobio 1:0 u gostima, no vjerovatno se i sami pitaju kako su to uspjeli, pošto je PSV imao puno konkretnih prilika i vjerovatno i sami neznaju kako nisu uspijeli zabit , dok je Osijek u jednom od rijetkih izlazaka na protivničkih 30 metara uspio do šesnaesterca te iznudio penal. Ovo mi je možda i oklada stoljeća, mislim da Osijek vamo nema apsolutno nikakve šanse za pobijedu te očekujem u najlošijem slučaju pobijedu od 2 razlike za PSV koji će ovoga puta puno ozbiljnije shvatit Osijek, jer nakon onog izrugivanja kada su saznali protivnika su nadam se dobili poruku priče ;)

OVA DVA PARA MENI SU ONO, ZICERI STOLJEĆA I NEZNAN ŠTA SE MORA DOGODITI DA OVO NEPRODJE, VI SAMI KAKO HOĆETE ! :)

Za Dinamo bi se složio, ali za Osijek- PSV da je to zicer stoljeća se ne bi nikako složio.

Očekuje se 16 tisuća ljudi na Gradskom Vrtu (gotovo u potpunosti ispunjen stadion) i ogromna vrućina. Slavonija živi za četvrtak. 

Isto tako se ne slažem da je PSV totalno izdominirao Osijek u prvoj utakmici. Pogodili su stativu 15 minuta prije kraja i imali još dva udarca opasna, a do tada velika nula (najopasniji pokušaj je imao Van Ginkel u 27.minuti s 25 metara).

Osijek s druge strane osim gola je imao čistu šansu u akciji koja je prethodila korneru nakon kojeg je bio penal (Grezda 1 na 1 sa Zoetom) i još je Ejupiju jedva Zoet obranio u 93. minuti udarac glavom s 10 metara. 

Ne mislim ovime da PSV neće pobijediti, ali govoriti da je PSV imao puno konkretnih prilika čime se poručuje da je Osijek totalno izdominiran u prvom susretu je totalna glupost.  Meni je ta tekma čisti NO BET jer je Osijek odmorio gotovo cijeli prvi sastav protiv Dinama te sam siguran da su u mogućnosti ponoviti odličnu obranu iz prvog dvoboja.

Imaju odlična krila u Grezdi i Bočkaju i ukoliko ih PSV ne probije u prvih pola sata morat će se se sve više otvarati, a tu bi Osijek mogao dati gol iz kontre.

Objavljeno

Athletic Bilbao - Dinamo Bucuresti 1 (1.18) bet365

Doista, rani početak sezone za Bilbao, ali nakon što se prvi susret završio sa samo 1-1, preporučujem okladu na pobjedu domaćina u ovoj utakmici. Iako mislim da neće biti baš tako lako za španjolski tim, postoji mnogo razlike u kvaliteti ova dva tima. Mislim na igrače kao što su Laporte, Muniain, Inaki Williams, Aduriz i još mnogo drugih. Očekujem pobjedu Athletic Bilbaa u ovoj utakmici, bez obzira na to što je ovo za njih rani početak sezone, ja mislim da su oni na većem nivou i da će biti sramota ne ostvariti pobjedu pred svojim navijačima. U gostima, to jest u prošloj utakmici, Bilbao je bio mnogo bolji, a sada kada igraju kod kuće trebali bi zapečatiti sudbinu Dinamo Bucurestija. Sretno!

qnHZl4B.jpg

Objavljeno

Hajduk Split - Brondby IF 1 (1.95) bet365

Za mene je Hajduk mnogo veći favorit u ovoj uzvratnoj utakmici. Prva utakmica je završila remijem bez golova i sa svim poštovanjem za Brondby, oni neće biti mnogo bolji ni u gostima. U prošlim utakmicama Brondby je u gostima izgubio od vrlo slabog VPS-a sa rezultatom od 2-1, a i taj jedan gol koji su postigli je bio autogol. Hajduk ima zaista dobru i kvalitetnu ekipu ove godine, gdje teže ka dobrim rezultatima u Europi. Postigli su 48 golova kod kuće prošle sezone u jednoj vrlo dobroj konkurenciji, tako da mislim da imaju potencijala da pobijede ovu utakmicu. Ako postignu rani gol, Brondby će morati da se otvori i to će ostaviti mnogo prostora za domaćine. Mislim da će ovdje biti jedna sigurna pobjeda Hajduka! Sretno svima koji isprate!

GwI3gCV.jpg

Objavljeno

Apollon Limassol - Aberdeen 1 (1.90) bet365

Gledao sam utakmice Aberdeena u posljednja dva meča protiv Širokog Brijega i nisam bio impresioniran sa njihovim stilom igre, a prošlog tjedna su pobijedili Apollona kod kuće sa 2-1. Bez obzira na tu pobjedu, mislim da će Apollon ovdje proći dalje. Oni su po meni ovdje bolji tim, čak su favoriti i kladionica, a igraju kod kuće ispred fantastičnih navijača, pa ću zbog toga probati sa manjim ulogom na ovu utakmicu i pobjedu Apollon Limassola. Sretno svima!

7ckgT1M.jpg

Objavljeno
prije 1 sat, IzudinB said:

Hajduk Split - Brondby IF 1 (1.95) bet365

Za mene je Hajduk mnogo veći favorit u ovoj uzvratnoj utakmici. Prva utakmica je završila remijem bez golova i sa svim poštovanjem za Brondby, oni neće biti mnogo bolji ni u gostima. U prošlim utakmicama Brondby je u gostima izgubio od vrlo slabog VPS-a sa rezultatom od 2-1, a i taj jedan gol koji su postigli je bio autogol. Hajduk ima zaista dobru i kvalitetnu ekipu ove godine, gdje teže ka dobrim rezultatima u Europi. Postigli su 38 golova kod kuće prošle sezone u jednoj vrlo dobroj konkurenciji, tako da mislim da imaju potencijala da pobijede ovu utakmicu. Ako postignu rani gol, Brondby će morati da se otvori i to će ostaviti mnogo prostora za domaćine. Mislim da će ovdje biti jedna sigurna pobjeda Hajduka! Sretno svima koji isprate!

GwI3gCV.jpg

Potpisujem sve napisano @IzudinB . Dodajmo i da je Poljud u jednom danu rasprodan i da se očekuje 26.000 navijača na stadionu. Jasno je da će atmosfera biti paklena, te da gosti zasigurno nisu navikli na takve navijače i ambijent. Hajduk bi nošen publikom trebao igrati na 120%. Rezultat prve utakmice isto ide na ruku kod klađenja na pobjedu Hajduka, jer Hajduku npr. 1:1 neće biti povoljan rezultat i igrat će im samo pobjeda kako bi prošli dalje (jedina mogućnost je da bude 0:0 i produžeci u što iskreno sumnjam).

Objavljeno
prije 3 sati, Goksim said:

Potpisujem sve napisano @IzudinB . Dodajmo i da je Poljud u jednom danu rasprodan i da se očekuje 26.000 navijača na stadionu. Jasno je da će atmosfera biti paklena, te da gosti zasigurno nisu navikli na takve navijače i ambijent. Hajduk bi nošen publikom trebao igrati na 120%. Rezultat prve utakmice isto ide na ruku kod klađenja na pobjedu Hajduka, jer Hajduku npr. 1:1 neće biti povoljan rezultat i igrat će im samo pobjeda kako bi prošli dalje (jedina mogućnost je da bude 0:0 i produžeci u što iskreno sumnjam).

Ja bi jos dodao i razliku u temperaturi. Od ugodnih 20ak u Danskoj dolaze na +35, mogli bi lako disati na škrge Danci, a ukoliko ne budu mogli držati onako visok pritisak kao u prvoj, trebala bi Hajdukova ofenzivna linija stvoriti dosta prilika tu. Nemojmo i zaboraviti crveni karton stopera Arajuurija te da je Klimentu pojačana kazna iz susreta s VPSom(on je proglašen igračem mjeseca Brondbya s 2 gola i 3 asistencije). A upravo sam pročitao i vijest da nece igrati ni Teemu Pukki, jos jedan prvotimac zbog ozljede misica. Sretno nama i Hajduku!

Objavljeno

DANCE ČEKA PAKAO NA POLJUDU !!! 

Šta se tiče prognoze za ovu utakmicu, neću komentirati apsolutno ništa, samo ću podijeliti s vama sve šta znam. Za početak evo malo copy paste članka iz slobodne dalmacije koji dosta toga otkriva;

DANCE ČEKA PAKAO POLJUDA; TRIDESETAK TISUĆA EUFORIČNIH NAVIJAČA, EKSTREMNA TEMPERATURA, PRITISAK U ZRAKU, VLAGA...

Što bi rekli svih devet krugova pakla spremaju im Dante (Stipica) i suigrači.
Međutim, ne samo pakao zbog Hajduka i(li) tridesetak tisuća euforičnih navijača koji će ih dočekati na stadionu već i zbog paklenih temperatura koje ih očekuju. Za danas se najavljuje vrhunac aktualnog toplinskog udara u ovim krajevima.
Bit će to nenogometni, nesportski uvjeti. Očekuje se 40 stupnjeva Celzijusovih, pa možda i više, a što će unatoč kasnijem početku susreta kad temperatura ipak padne koji stupanj u grotlu prepunog Poljuda biti pravi pakao za Dance. Na plus 40 nije lako ni gledati utakmicu, kamoli igrati.  
Iz svoje domovine, iz predgrađa Kopenhagena, igrači i stručni stožer Brøndbyja sletjeli su jučer u zračnu luku u Resniku gdje ih je dočekao pravi temperaturni šok.
Jakete su im višak
S posve ugodnih 20 stupnjeva, uz oblake, kišu koja je padala u Kopenhagenu, stigli su u Hrvatsku na plus 40, na doslovno duplo višu temperaturu. A oblaka ni na vidiku, eventualno od dima od kojeg požara. Nakon što su u zemlji lego kockica nosili jakete, kad su došli u Dalmaciju prokuhali su i najradije bi od vrućine i kožu skinuli sa sebe.
Ekstremna temperatura, pritisak u zraku, vlaga... na sve to Danci nisu navikli koliko je navikao Hajduk. “Bijelima” je to prirodno okruženje. Koliko god ono bilo neugodno ipak im je domaći teren. Pa neka se i ovog ljeta pripremao u Sloveniji po “danskom” vremenu.
Po povratku u Split navikli su “bijeli” na ove pasje vrućine. Mnogo je malih faktora koji mogu odlučivati u nogometu, jedan su svakako uvjeti za igru. Domaći teren Hajduku će biti baš domaći. Naravno, koliko će to imati utjecaja na konačan ishod sve ovisi i o razini fizičke pripreme, tome hoće li biti produžetaka...
Čudi tek što možda Danci nisu barem još dan ranije stigli u Split, da se aklimatiziraju na ove vrućine. A mogli su jer su prvenstveni ogled protiv Lyngbyja odradili još u nedjelju. Iz novije povijesti pamti se kako je gruzijska Dila Gori u Dalmaciju iz istih razloga stigla čak pet dana prije susreta.
S Hajdukom su na Poljudu igrali u četvrtak, a u Split (Dugopolje u kojem su te 2013. godine bili smješteni) su zbog privikavanja na vrućine stigli već u subotu.

Od ostalih novosti, Pukki nije ni doputova u Split, Kliment i Arajjuurija suspendirani.
Dakle gosti bez prva dva napadača te prvog stopera.

Hajduk kompletan, ali valja biti oprezan, jer uvik se sitin Libereca, pa čak prošle godine Maccabi, ali ope nitko na Poljud nije dosa a da se nije krvavo boria... 

Objavljeno

Moje neko viđenje je:

Dinamo bi morao proći. Opet, nebi se usudio igrati tip 2 budući da im igra i X, pa i minimalni poraz u nekim situacijama.

PSV bi trebao pobjediti Osijek. Svaka im čast, napravili su senzaciju i vjerujem da će biti fantastična atmosfera, ali realno PSV je barem za klasu a rekao bi i dvije bolja momčad. Sigurno još nisu ugrani i možda nisu dovoljno ozbiljno pristupili prvom susretu.

Hajduk... Sve je na njihovoj strani a koeficijent fantastičan. Mislim da je vrijedan rizika. Nadajmo se da će barem Dinamo i Hajduk proći dalje...

Objavljeno

Sparta Prag - Crvena Zvezda 1 (1.83) bet365 LIVE

Zaboravih da postavim ranije, utakmica je već počela, ali može da se stavi i na live. Iako navijam za Zvezdu, koja je odigrala zaista odličan meč u Beogradu i zasluženo trijumfovala sa 2:0 (a lako je moglo biti i više), ovo je po meni kec. Sparta teško da može ponoviti onako blijedo izdanje kao u Beogradu, objektivno, pojedinačno su kvalitetniji od Zvezde, sa igračima poput Janka, Lafate, Mavube, Mandjecka, Ben Haima, Rosickog... U sastavu im je i Plavšić, kojeg su doveli upravo iz Zvezde (najbolji igrač po izboru navijača prošle sezone).

Zvezda jeste favorit za prolaz, ali lako može prokockati ovu prednost, činjenica je da nije skinula skalp iole jačem rivalu u gostima u Evropi čitavih 15 godina, još od pobjede nad Chievom u Veroni (2:0), a u međuvremenu je pretrpila nekoliko teških poraza na evro-gostovanjima. U poslednjih nekoliko godina, Sparta ima daleko više utakmica u grupnim fazama i ovakvih utakmica u nogama, za razliku od Zvezde, koja je poslednji put u grupama igrala još u Kupu UEFA 2007. Nadam se prolasku Zvezde, ali ovdje ipak vidim Spartu kao pobjednika.

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Tacno tako. Za regionalne prilike, na papiru imaju timcinu, za period kvalifikacionih evropskih utakmica u osmom mesecu na 40 stepeni u hladu, na papiru bi morali da prolaze ovakve utakmice. Ali ako gledamo kakvu neznalicu imaju na klupi, plus kakvi su im realni dometi, cak i da se uguraju u grupnu fazu Lige Prvaka, onda je pitanje da li im se uopste isplati da igraju sa Liverpoolom, Arsenalom, Bayernom, Barcellonom ili Psg-om. U svakom slucaju kladionice im veruju kada je u pitanju jedinica, ali nisu bas najsigurniji kada je u pitanju prolaz dalje. Nego reci ti nama, kako to da ti tako dobro stojis sa teorijom, a u praksi si medju najgorima u drugoligaskom blatu.  
    • @LeonardoDrugi Zvezdin najveći problemi je trener! Ako prođu može samo bit na kvalitetu koju nije da baš nemaju ali Stanković je u rangu sa Gatusom, Pirlom i Shevcenkom šta se tiče trenerskog posla.
    • A kada biste mogli samo da zamislite koliko me tek privlaci prolaz dalje ekipe Celje po kvoti pd 1,57 vi ne biste mogli da verujete. To mi stoji u glavi barem dvadesetak dana, ali sta to vredi kada ne smem sa tim cak ni na narodnom tiketu, a ne bih smeo to da igram cak i da kladionice ponude neki bonus ili promociju. Zaboravite slobodno ovaj post, ali neka ipak ostane zapisano da bih podrzao Celje da se ne bojim ovoliko.  
    • Crvena Zvezda vs Hapoel, deset danasnjih scenarija Ja stvarno mislim, i tu se uopste ne zayebavam da u Srbiji i Bosni zive zaista najgori ljudi na svetu, a da odmah za njima dolazi i Hrvatska sa svojim gradjanima. I mislim da zasto je tako, postoje stotine istorijskih, genetskih, kulturoloskih, drustvenih i ko zna jos kakvih razloga. Iz tih razloga ja bih mogao da zamislim barem deset scenarija na danasnjoj utakmici izmedju Crvene Zvezde i Hapoela. Kao prvo, da su srbi skandinavci, odnosno svedjani ili norvezani, ja bih mogao da zamislim da Zvezda danas demolira Hapoel iz poluvremena sa, na primer 4:0 ili 5:1. Znaci, kada bi srpski gradjani imali skandinavski, a ne balkanski mentalitet, ja bih ocekivao da Zvezda u mec udje ponizno, a ne bahato i da demoliraju istaelce jer imaju bolji tim na papiru, imaju dobar domaci teren i imaju relativno povoljan rezultat iz prvog meca. Dakle, da danas igra Bodo/Glimt ili jos bolje belgijski Royal Union sa Hapoelom umesto Zvezde, ja bih danas preporucio jedinicu, golove, da ce Bodo/Glimt ili Royal Union imati vise suteva, vise kornera, veci posed i da ce prvi postici gol na utakmici. Ali, na zalost, danas sa Hapoelom ne igraju Bodo/Glimt ili Royal Union vec organizovana kriminalna banda. Zvezda je na prvoj utakmici koja se igrala na neutralnom terenu u Madjarskoj, imala sve sto je potrebno za dobar rezultat i lagani prolaz dalje. Kao prvo, svako bi pozeleo da gostujete na neutralnom terenu, i to gde je potrebno tek nekoliko sati da stignete i to autobusom, a ne avionom. Kao drugo, protivnik je idealan za kvalifikacije jer su mogli i gore da prodju. Kao trece, igrali su na neutralnom terenu, a imali su tri puta vise svojih navijaca. Kao cetvrto, dve trecine utakmice su imali igraca vise, i opet su izgubili, plus nista nisu pokazali, plus su odigrali kao qurci, plus su primili i drugi gol sa igracem vise, koji je ponisten. Znaci, ja potpuno mogu da zamislim 4:0 ili 5:1 za domacina, mogu da zamislim 1:0 i poradjanje do kraja utakmice, mogu da zamislim i 0:1 nakon prvog poluvremena… mogu da zamislim o da nakon 0:1 u prvom poluvremenu, itakmica zavrsi sa 1:3 za goste… jednostavno sve mogu da zamislim.  Takva je Zvezda, takva je Srbija, takvi su srpski gradjani. Zvezda je razmontirala Stuttgarda u Beogradu, dobili su Kloppovog Liverpoola golcinama sa sto metara, poveli su protiv gradjana u sred Manchestera, ali su i sto puta do sada kada je trebalo, uvek pokazivali svoj seljacki mentalitet. Kosarkaskoj Zvezdi je trebala jedna pobeda nad Valencijom i to kada je Zvezda najbolje izgledala, i to u sred Beograda da na kraju regularnog dela Euroleague budu medju cetiri najbolje ekipe i uopste ne ucestvuju u pocetnom doigravanju, pa su se na kraju raspali kao Chelsea. Znaci, vi jednostavno ne znate sta veceras da radite se Zvezdom, a to bi mogla da bude jedina utakmica sa kojom bi mogli da sebi promenimo zivot na bolje kroz kockanje. Zato mi je i zao sto ne volim velike kvote pa da probam da odigram da Zvezda ne prolazi dalje, kao sto mi je zao sto srbi nisu skandinavci pa da odigramo ovi jedinicu kao kuca uz prethodnu rasprodaju imovine. Ne treba zaboraviti i da je trener Zvezde idealna prilika za ljubitelje visokih kvota. Neznalica, bahat, bezobrazan, prepotentan i uz to sa najgorom osobinom koju jedan trener moze da ima; razmislja kao bivsi igrac, a ne kao (moderan) trener. Tri puta je vec pokusavao sa Zvezdom da udje u grupnu fazu Lige Prvaka, i nijednom nije uspeo, plus je sva tri puta imao bolje rostere od krseva od kojih je ispadao, ali eto Zvezda ga je pozvala i cetvrti put.  
    • Golovi, golovi i samo golovi na utakmicama Sledeceg weekenda se igra drugo kolo holandskog prvenstva, a kada se radi o golovima, i to o igri over 1,5 gol na utakmicama, od devet utakmica holandskog prvenstva, samo na jednoj utakmici je igra over 1,5 gol kvotirana sa vise od 1,16. Znaci, imamo cak sest utakmica holandskog prvenstva gde je over 1,5 gol na utakmicama kvotirano sa 1,10 1,11 ili 1,12 pa je valjda jasno kakav se fudbal igra u Holandiji. Ja sam vec izabrao utakmicu Feyenoord vs Go Ahead Eagles koju cu napasti u realnom kladjenju sa igrom na golovima. Utakmica se igra u nedelju u 14.30 pa bih bas voleo da do tada prezivim sa predlozima, pa da mi to bude jedina utakmica na cekanju, sa slatkim mukama da li da se branim ili ne. A da li cete ma toj utakmici igrati over 1,5 gola po 1,10 ili over 2,5 gola po 1,36 kao i uvek, zavisi od stepena pohlepe u svakome od nas. A sada da vidimo sa kojim utakmicama bi mogli da vezujemo ove golove na Feyenoordu. Nec vs Olympiacos Ako zelite sebi da objasnite razliku izmedju mene i kolege mesrine, odnosno zasto sam ja trostruki uzastopni pobednik svete Poslednje Sanse, a on moze da izadje iz drugoligaskog blata samo uz skandalozna pravila po kojima cak cetvorica ulaze u prvu, elitnu onda je to nas odnos prema kvotama koje odredjuju kladionice. Po tom cirkusantu, kvote koje kladionice odredjuju su obican broj i nista vise. On misli da kladionice odredjuju kvote kao sto mi biramo koje carape cemo sebi danas izabrati. Tako vi danas imate kvotu od 67,00 da ce Hrvatska osvojiti Evropsko Prvenstvo za dve godine, koliko je procenio veliki Bet365. Heeeej, mi govorimo o Evropskom Prvenstvu za dve godine, a ne o Svetskom Prvenstvu, majko moja, gde kladionice izpred Hrvatske stavljaju cak i jednu Italiju, Dansku, Svajcarsku, Norvesku i Tursku, eeeej zivote. I vi sada da pitate kolegu mesrine, po kojim to kriterijumima hrvatska reprezentacija stoji tako lose, on bi vam rekao da su to tamo u kladionicama neki seljaci koji nemaju pojma, neke neznalice koje lupetaju, i da su isto tako prognozirali (pre pocetka turnira) pa je Hrvatska na kraju bila druga na svetu. Znaci, on misli da u kladionicama rade neke babe i dede, i da oni ne koriste softwere ili naprednu tehnologiju, i da nisu upoznati sa realnim stanjem, vec lupetaju samo da im prodje vreme. Sa druge strane imamo mene koji mislim da u kladionicama rade doktori nauka, i to na globalnom nivou, i da uz to koriste tehnologiju koju obican covek ne moze ni da razume, plus mislim da tamo rade najbolji profesionalci na svetu. Pogotovo u Bet365. I mi sada na Forumu treba da se odlucimo da li da verujemo meni, koji se boji kladionica, gde mislim da je svaka bitka sa njima unapred izgubljena, ili da verujemo kolegi mesrine koji misli da tamo rade neki cobani. Veliki Bet365 je golove na utakmici Nec vs Olympiacos kvotirao sa 1,95 (over 2,5 gola) i neverovatnih 1,28-1,30 za igru over 1,5 gol na utakmici. E sada, sta mi da radimo veceras? Kolega mesrine misli da ce Hrvatska biti prvak Evrope jer “Spaniji samo Hrvatska ne lezi”, a ja mislim da je nemoguce da na danasnjoj utakmici Nec vs Olympiacos ne bude golova. Kolega mesrine misli da su kladionice kvotu od 67,00 da ce Hrvatska biti prvak Evrope odredili zato sto su cobani i nemaju pojma, dok ja mislim, iako ne mogu da verujem da su kladionice over 1,5 gola na utakmici Nec vs Olympiacos kvotirali sa 1,28-1,30 jer ipak tacno znaju sta rade. I evo nas sada pred dilemom sta da radimo. Ja mislim da je nemoguce da veceras ne bude golova na ovaj utakmici barem za over 1,5 gola, ali osim sto se bojim kladionica, izuzetno ih postujem i uvazavam. Na prvoj utakmici izmedju Olympiacosa i Neca je bilo dve stative, 24 ukupna suta, devet suteva u okvir gola, sedam kornera i devet golmanskih odbrana, i to ne bilo kakvih. Utakmicu sam gledao svojim ocima i objektivno receno nije to bila utakmica poput Royal Uniona i Bodo/Glimta ali svakako nije bila ni utakmica kao kada bi igrali Juventus i Girona. Nec je bio odlican, bili su hrabri, otvoreni i imali su odlican prostup na utakmici, plus su imali xG od 1,36 i to u sred Grcke. Olympiacos je bio “onako”, ali sam sve ovo zapravo napisao da bi rekao da iako je gol visio u vazduhu, ipak je na utakmici dosao teski under. Kako igra Nec sam vec sto puta napisao na ovom smesnom Forumu, a sada cu i da vam nacrtam. Na utakmici prvog kola Neca u holandskom prvenstvu sa krsinom poput Telstara, Nec je primio gol vec u prvom minitu, tacnije u 27-oj sekundi, pa je Nec do 24-og minuta imao pet kornera, jedan offside i sto udaraca na gol Telstara, da bi u 26-tom primili i drugi gol kao seljaci. Nec je utakmicu zavrsio sa 72% poseda lopte, 27 ukupnih suteva, 13 kornera i sa xG od 2,15 i opet su izgubili. Ja stvarno ne znam sta da radim danas, jer mi srce, razum i talenat za predvidjanje buducnosti kaze da je nemoguce da veceras ne bude golova, ali za razliku od kolege mesrine, izuzetno se bojim kladionica, pa mislim da verovatno postoji razlog zasto over 1,5 gol na ovoj utakmici negde ide cak i do 1,30 sto je kvota za over 1,5 gola kao kada igraju Pisa i Parma. Holandsko prvenstvo je jedna stvar, a Liga Prvaka sasvim nesto drugo, ali i Nec je Nec, to nije obicna ekipa vec suluda i iracionalna holandska ekipa, pa zato ipak idem danas sa overom 1,5 gola jer cu umreti ako to ne odigram. Ali, ovoga puta znam da idem protiv kladionica, pa ako padnem, krivac je samo jedan Over 1,5 gol na utakmici Nec vs Olympiacos po 1,28 plus over 1,5 gol na utakmici Feyenoord vs Go Ahead Eagles po 1,10 (nedelja) = ukupna kvota od 1,40 i nema vise nazad  Crvena Zvezda vs Hapoel Kolega mesrine je prava mala maca naspram ovih budaletina koji su u Zvezdi. Ovi majmuni u Zvezdi isto tako misle da oni imaju sanse da napadnu pehar Lige Prvaka sa debelim Arnautovicemi da je njima mesto u Ligi Prvaka za sva vremena. A da tek vidite kakvu tek ovi iz Zvezde spremaju timcinu za napad na titulu Euroleague, vi ne biste mogli da verujete do kog stepena ludila idu ti majmuni. Ali bolje da ludilo u Zvezdi predstavimo kroz ludilo njihovog Predsednika, trenera, glavnog igraca i ekonoma, Predsednika Srbije, Psiha. Posto je Kosovo vec ohooo-hooo samostalna drzava sa svojom himnom, reprezentacijom, registarskom tablicama, granicnim prelazima i telefonskim pozivnim brojem, Psiho je odlucio da naudi Kosovu tako sto ce da izmeni tok reke Ibar, koja vecim delom prolazi kroz Srbiju, a manjim delom kroz Kosovo, ali je kljucna reka za snabdevanje Kosova vodom. Psiho je i svojoj glavi smislio da naudi Kosovu time sto ce promeniti geografiju citave jedne regije, sto ce pomeriti planine i promeniti tokove reka, bas kao sto je obecao svojim glasacima, babama dedama i ciganima da ce i 2026-toj godini iznad Srbije leteti 250.000 letecih taksija, mada ruku na srce, ima jos vremena nesto vise od cetiri meseca. Znaci, ako Zvezda ima ovakvog ludaka kao svog vlasnika, mozete tek da zamislite kako onda razmisljaju ti majmuni u Zvezdi. Ja mislim da Zvezda nema pojma kada se radi o najvecim nivoima evropskog fudbala, mislim da oni zive u vremenima od pre cetrdeset godina, da po brzini, a i svemu ostalom se nece pribliziti cak ni nizim srednjim kroterijumima evropskog fudbala. Sa druge strane, ako nisu u stanju da prodju Hapoel, sta mogu da ocekuju ako nalete na Aston Villu, zar ne? Da volim visoke kvote, danas bih sigurno probao sa opkladom da Crvena Zvezda ne prolazi dalje po kvoti od 3,25 iz sto razloga, ali posto volim samo male i dobitne kvote onda samo Over 1,5 gol na utakmici Crvena Zvezda vs Hapoel po 1,12 plus over 1,5 gol na utakmici Feyenoord bs Go Ahead Eagles po 1,10 = ukupna kvota od 1,23 Sto se tice utakmice Bodo/Glimta i Royal Uniona i vezivanja tog overa 1,5 gola po 1,14 sa golovima na Feyenoordu, tu stvarno nemam nikakvog komentara, osim ako se ovde veceras padne, onda i treba da se padne. I za kraj, hajde malo i da pohvalimo ovaj smesni Forum. Kolega josip123 je napisao da se “verovatno dvoumim i razmisljam sta odigrati na utakmici Crvena Zvezda vs Hapoel pa nisam dovoljno komcentrisan na sve ostalo”. Eto, to je jos jedan primer da ovaj smesno Forum moze biti koristan. Kolega tacno zna na koji nacin svako od nas razmislja, pa tako ja tacno mogu da zamislim sta ce Fitoz postaviti kao svoj predlog u svakom kolu Poslednje Sanse, samo mi dajte ponudu da pogledam na nekoliko sekundi, i odmah cu reci sta ce postaviti, uopste ne moram da cekam 15.00 casova i pola sekunde. Da, kolega je potpuno u pravu, tri dana sam izgubio na ovoj utakmici izmedju Zvezde i Hapoela, gde mi je glava otekla od ove utakmice, plus sto mislim da je ovo najbolja utakmica za kladjenje. E sad, problem je sto mogu da zamislim deset scenarija, a ne mogu da se odlucim koji da podrzim.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use