Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Objavljeno
NŠ Mura-Maribor  tip 1 ; kv .3.20 unibet ; DNB 2.43; over 2.5 gola

Danas se igra lokalni derbi između Mure i Maribora. Maribor če odigrati več 4 utakmicu u 10 dana. Danas u timu MB neče biti največeg pojačanja Kronavetra zbog kazne crvenog kartona. Što se tiče lige, MB je u 3 utakmice kod kuće izgubio od Triglava 1-2 i na prošlom derbiju je kod kuče igrao neriješeno sa Olimpijom 0-0 i kod Rudara u gostima 1-1.Maribora je ako pogledamo igru u velikoj krizi. Više od jedne godine teško zabijaju golove, igru imajo previše sporo i takozvani romb igrača(vezna linija - napad) je več odavno prečitan. U napadu je Zahović povrijeđen, u obrani imaju velikih problema jer je i Uskoković povrijeđen. Nitko ne zna zašto najbolji asistent lige prošle sezone Dervišević ne igra jer i u veznoj liniji nije tako kao što bi trebalo biti. Drugo ovogodišnje pojačanje Vancaš je izvan forme i vjerojatno je pritisk u ovom klubu dosta veći nego u prošlom, gdje ga nije bilo. Vjerojatno če i danas biti puno rotacija u timu. Navijači MB su ljuti na trenera Milaniča i žele promjenu na klupi. Sad kad su u 117.minuti produžetka izbacili švedskog prvaka AIK-a je opet neko smirenje ali samo do današnje utakmice ako opet ne uspiju pobijedit Mure. Jer u slučaju da sutra Olimpija pobijedi Triglav, bit če nevjerojatan zaostanak za rivalom 7 ili 8 bodova u samo 4 kruga. Stadion je kao uvijek pun, danas če biti razprodan. Danas mislim da MB neče pobijediti. Vrijedi pokušati na pobijedu Mure i na više od 2 gola.
Objavljeno

PSG-Rennes (francuski super kup)

Renn over 1.5 žuta 1.72

branit će se i grist da sačuvaju gol,sudac je dobar za kartone.

koef na PSG i igrače je premal,ovo mi je nekako najprimamljivije.

Hoffenheim-Sevilla (prijateljska)

odg 3+ 1.72

jedni i drugi igraju lijep i napadački nogomet + prijateljska utakmica,očekujem golijadu.

zajedno je tečaj 3!

WIN ?

Objavljeno
prije sat vremena, Gandalf said:
NŠ Mura-Maribor  tip 1 ; kv .3.20 unibet ; DNB 2.43; over 2.5 gola

Danas se igra lokalni derbi između Mure i Maribora. Maribor če odigrati več 4 utakmicu u 10 dana. Danas u timu MB neče biti največeg pojačanja Kronavetra zbog kazne crvenog kartona. Što se tiče lige, MB je u 3 utakmice kod kuće izgubio od Triglava 1-2 i na prošlom derbiju je kod kuče igrao neriješeno sa Olimpijom 0-0 i kod Rudara u gostima 1-1.Maribora je ako pogledamo igru u velikoj krizi. Više od jedne godine teško zabijaju golove, igru imajo previše sporo i takozvani romb igrača(vezna linija - napad) je več odavno prečitan. U napadu je Zahović povrijeđen, u obrani imaju velikih problema jer je i Uskoković povrijeđen. Nitko ne zna zašto najbolji asistent lige prošle sezone Dervišević ne igra jer i u veznoj liniji nije tako kao što bi trebalo biti. Drugo ovogodišnje pojačanje Vancaš je izvan forme i vjerojatno je pritisk u ovom klubu dosta veći nego u prošlom, gdje ga nije bilo. Vjerojatno če i danas biti puno rotacija u timu. Navijači MB su ljuti na trenera Milaniča i žele promjenu na klupi. Sad kad su u 117.minuti produžetka izbacili švedskog prvaka AIK-a je opet neko smirenje ali samo do današnje utakmice ako opet ne uspiju pobijedit Mure. Jer u slučaju da sutra Olimpija pobijedi Triglav, bit če nevjerojatan zaostanak za rivalom 7 ili 8 bodova u samo 4 kruga. Stadion je kao uvijek pun, danas če biti razprodan. Danas mislim da MB neče pobijediti. Vrijedi pokušati na pobijedu Mure i na više od 2 gola.

Imas neki kompleks verovatno od Maribora ? Uskokovic nije nikakav problem, lani nije igrao i je samo zamena..Pericic - Ivic je prvi par a izmena je Rajcevic.

Da, umor je kod Maribor po 120min v Stockhlom i sada u sredu opet CL imaju protiv Rosenborga ali kvalitetniji su i mislim da je vrijeme za pobjedu.

Btw Mura je prodala 3 najbolje igrace od lani.

Objavljeno

Grenier - Kotov, 1, - 1,75

Gledao sam meč Kotova i Lestiennea, blago rečeno ne gledljivo. Puno grešaka s obje strane, breakova i sve u svemu mislim da je Lestienne uspio prokockati dobiven meč, samo je morao držati servis. Umjesto toga gledali smo "ženski tenis" s puno breakova. Greniera nisam toliko gledao, (31/8 na hardu ove sezone) ali sam dosta uplačivao kad je on igrao, pogotovo na hardu i pogotovo kad je u nekoj dobroj formi i kad poveže nekoliko pobjeda. Tako je slučaj i sada, pobjeda nad Rolom u tri seta daje dovoljno samopouzdanje za meč protiv Kotova. Vjerujem da je i motiv na strani Kotova (6/4 na hardu ove sezone), mlad je, željan dokazivanja, ali i sklon pogreškama. 

Sretno! 

Objavljeno
prije 50 minute, whimp said:

Imas neki kompleks verovatno od Maribora ? Uskokovic nije nikakav problem, lani nije igrao i je samo zamena..Pericic - Ivic je prvi par a izmena je Rajcevic.

Da, umor je kod Maribor po 120min v Stockhlom i sada u sredu opet CL imaju protiv Rosenborga ali kvalitetniji su i mislim da je vrijeme za pobjedu.

Btw Mura je prodala 3 najbolje igrace od lani.

Možda ti, jer si navijač Maribora. Mura je najviše neugodniji tim za Maribor i sve timove na domačem terenu. Prošle godine imalu su samo 3 poraza. Sutra ni Olimpija ne pobijedi btw. Mura nije toliko izgubila koliko je MB slab i hendikepiran, jer napada kao da nema. Tu so utakmice prošle godine između ova dva tima i samo sretna pobijeda u CUP-u i ako se mi čini jedini strel u utakmici na gol sa više od 20m Hotića, je donio pobijedu Maribora.  Tako da u ligi prošle godine MB još nije pobijedio Mure. A bili su jako poraženi od 4-1. Danas mura ide sa snage od 200% u utakmicu a MB je umoran.

Pa ne kažem da ne može pobijediti MB, jer je favorit. I sad ako pobijedi češ mi opet pisat post, ako ne neče biti replike, znam ja takve pametnjakoviče nakon utakmice :)

Međusobni mečevi: MURA - MARIBOR
28.04.19 PL Mura Maribor 2 : 2
24.04.19 CUP Mura Maribor 1 : 1
03.04.19 CUP Maribor Mura 1 : 0
23.02.19 PL Maribor Mura 1 : 1
30.09.18 PL Mura Maribor 4 : 1

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Moj doprinos danasnjoj analizi utakmice izmedju Hrvatske i Gane Kao prvo, nisam uspeo da napisem post na deset stranica teksta o uspesima reprezentacije Hrvatske u poslednjih desetak godina. Ne mogu, i tacka. Probao sam, sve sam dao od sebe, ali ne ide. Ne kazem da necemo pustiti taj post jednoga dana, ali za sada ga nema. Nema volje, nema entuzijazma, a najvise nema smisla da sada citamo o tome kako je Hrvatska nekada bila druga ili treca na svetu. Palenta je tradicionalno jelo od kukuruznog griza koje se smatra jednim od najzdravijih obroka na svetu- Palenta ima veliku nugritivnu vrednost, nema glutena, lako je probavljiva, plus kao neutralni obrok, moze da se koristi kao podloga za razne kombinacije, plus se izuzetno lako i brzo sprema. Moze da se posluzi kao mekana kasa, dakle topla, ili pecena ili przena pa ohladjena i na kriske. Moja majka je mislila ako je ona morala da jede to smece, da bih onda morao i ja, pa kada sam bio mali, prakticno me je primoravala da jedem ta govna. Umesto da je imala stila, ili barem smislila neku prevaru da mi uz prevare ubacuje komade tog smeca u usta, moja majka me je prisiljavala, da ne kazem zlostavljala sa palentom.  Od tada su mi ostale traume, i neko zlo, kada samo vidim sliku, ili osetim miris tog otrova, zvanog palenta. Ponekad imam utisak da, kada mi umirao, a da mi je jedini nacin da prezivim, da mi stave to smece u usta, da bih uvek izabrao umiranje. E tako je bilo i sa pisanjem posta o uspehu hrvatske reprezentacije. Poceo sam sa postom, i vec kod druge recenice, kao da sam osetio onaj nepodnosljivi smrad, kada se kukuruzni griz sipa u kipucu posoljenu vodu. Ne mogu i tacka. Ako Hrvatska nekako i prodje grupu uz porodjajne muke, mozda i dodje taj post, ali za sada, ne mogu i tacka. Moj doprinos danasnjoj analizi O Hrvatskoj danas ne mogu da doprinesem na nasem Forumu, jer me podseca na zlostavljanje u destinjstvu i prisilu da jedem nesto sto ne mogu da smislim. Plus me nerviraju patriote na nasem Forumu, plus me nervira obicaj na nasem Forumu da je zabranjen kriticki osvrt kada se bira izmedju kladjenja i Domovine. Ali, zato mogu da doprinesem na nasem Forumu kroz (donekle) predstavljanje Gane. Na zalost, ne mogu se drzati sportskih tema, ali sigurno mogu doprineti da barem delimicno razumete sa kakvom reprezentacijom se danas susrece hrvatska reprezentacija. Na zalost, imao sam tu veliku nesrecu da posetim Ganu, bas kao sto sam imao tu nesrecu da mi trpaju u usta palentu. Gana, zemlja Dovoljno je samo reci da je Gana zapadnoafricka zemlja, pa vec da ne pozelite da ikada odete tamo. Dovoljno je i da vidite da su susedne zemlje Gani, Burkina Faso, Togo i Obala Slonovace. Dobro, nije se bas ni Hrvatska usrecila sa svojim susednim zemljama Bosnom i Srbijom, ali Burkina Faso ... majko moja. U Gani zivi skoro trideset miliona stanovnika razlicitih etnickih skupina, za koje bi bilo najkorisnije da ih nikada ne upoznate. E sada .... kada biste vi otisli u neku turisticku agenciju sa zeljom da posetite Ganu, ili ako biste otisli u njihovu ambasadau, ili ne daj Boze, sreli nekon patriotskog fanatika iz Gane, oni bi vas sigurno prevarili recima kako je Gana zemlja netaknute prirode, kako je Gana poznata po najvecem vestackom jezeru na svetu, da imaju prelepe nacionalne parkove, da je Gana vodeci svetski proizvodjac kakaoa, i da je Gana najveci africki proizvodjac zlata i medju Top deset u svetu. Gradjani Gane kada pricaju sami o sebi, kazu da su izuzetno gostoprimivi, druzeljubivi, uljudni i uctivi plus otovreno pokazuju prijateljstvo i postovanje. Ono sto je izuzetno zanimljivo jeste da Gana ima izrazito mlado stanovnistvo, gde je medijska starost u Gani 24 godine. Da me sada ne mrzi, veoma rado bih vam objasnio koliko je ovakva demografska karakteristika vazna za svako drustvo. E sada, sve ovo gore npisano mozete slobodno da okacite macku o rep. To je kao kada biste vi iz Hrvatske nekom strancu hteli da predstavite Hrvatsku, pa krenete od hrvatskih ostrva, klime, mora i tako redom. I vi onda nekog stranca pozovete na ostrvo Rab i kazete, pogledajte kako je Hrvatska lepa. A ne pozovete tog stranca da dodje malo i u Zagorje ili splitsko zaledje, pa da vide malo kako je i tamo. Ili, na primer, pozovete nekog stranca da poseti Zagreb, pa u okviru toura, izbegnete kako znate i umete da stranca odvedete  da vidi Dinamov stadion. A, na primer, u okviru turisticke ponude Amsterdama ili Munchena, obavezno u ponudi imate i posetu Ajaxovom i Bayernovom stadionu. Hteo sam zapravo da kazem, da je jedno kada vi odete na nekoliko dana u Akru, glavni grad Gane ili se drzite samo onoga sto vam predstavljaju turisticke agencije, a nesto sasvim drugo kada vi odete u unutrasnjost ili neke ganske vukojebine. A ja nisam isao u Ganu turisticki, vec da trazimo oca jednoj mojoj prijateljici, cija majka se dobrovoljno yebala sa jednim crncem iz Gane, a ovaj posle samo otisao i nikada se vise pojavio. Zato je najbolje da stvorite neku sliku o tome protiv kakve reprezentacije veceras igra Hrvatska, tako sto cete verovati meni, to jest mojim ocima. Prvo sto cete osetiti, kada nogom krocite u Ganu jeste neki neobjasnjivi smrad u vazduhu. Ne znam sta je to, ali imate osecaj kao da nema vazduha, kao da je smrad svuda oko vas. to je verovatno do klime, ili necega drugog, ali je svakako neizdrzivo. Vodu prakticno da i nema gde da pijete, a ako nemate uz sebe iskljucivo flasiranu vodu, sigurno cete umreti. Ko god da je bio u Gani, ce vam takodje reci da nikako ne jedete ulicnu hranu, cak ni voce i povrce, jer ce vam to biti poslednje sto cete jesti u zivotu. U Gani se ne preporucuje cak ni led u vodi ili picu, jer ga ti primitivci prave od lokalne vode, a to znaci da vam se vise isplati da umrete od zedji, nego da se otrujete. Inace, u Gani, ne moze da se zivi od insekata koji zuje oko vas po ceo dan, a komarci i muve su im velicine roda, pa ako se desi da vas neki insekt ujede, racunajte da cete morati da odsecete taj deo tela motornom testerom. Ono sto ne pominje nijedna turisticka agencija koja bi htela da vas prevari da posetite Ganu, jeste da poseta Gani ima i odredjene sigurnosne i zdravstvene rizike. U pojedinim delovima Gane i dalje postoje etnicki sukobi, jaca i kriminal i prevare svih vrsta, pa nije bas preporucljivo da prisustvujete protestima ili vecim okupljanjima. I na kraju, best of jeste da u Gani postoji izuzetno visoki procenat populacije zarazen Hiv-om, iako je homoseksualizam zabranjen, sto znaci da vec ulazimo u pojam higijene, a tu cu malo da se zaustavim, pa prvo idem na dorucak, dok jos mogu da jedem, jer ako prvo napisem o opstoj higijeni u Gani, sigurno danas necu doruckovati. Nastavice se ...      
    • SP, subota  , 3.kolo Zelenortski otoci-Saudijska Arabija Zbroj golova 2,5 : Manje  Otocima dovoljan bod za prolaz. Kao tip bih igrao 1X ,ali izglednija mi ova opcija s maksimalno 2 gola. A kvota oko 1,7 solidna. Može otići i u drugom smjeru,ali dobra obrana Otoka amortizirat će Arape. Čudno je zadnje kolo, puno je polunamještenih utakmica gdje je tekma Australije i Paragvaja bila bila farsa. Ali takav je sustav, oboma bio dosta bod i to se dogodilo kao i kod Japan-Švedska. 
    • Uz zbroj golova Japana vs Svedske nije lose ni oba prvo ili oba prvo i drugo za one koji love visoke kvote.
    • Japan - Svedska Dok cekam tih 10 stranica Ode Hrvatskoj, skrenuo bih paznju na ovaj par, sa prognozom golova kao sto sam i najavio uoci svjetskog prvenstva da su ludi japanci ziher za golove i ziher za napadacku igru i ziher za gledanje svakome. Oni su odigrali 2-2 sa nizozemcima, pa strpali Tunisu 4 komada, dok su svedani dobili 5-1 taj isti Tunis ali i primili 5 u porazu od Nizozemske. U igri za prolaz su obje ekipe, Japan vec potvrden maltene, ali sigurno ce ici na sve za jaku pobjedu da uzmu prvo mjesto jer drugacije i ne znaju a svedani ce svakako nastojati bar do boda koji bi maltene jamcio prolaz. Na stranu to, da u nista ne igraju, opet bih na racun videnog do sada igrao golove na ovoj utakmici,i to od strane obje ekipe, a zbroj ovisi o vasoj pohlepi sto bi rekao jedan nas forumas. Kvote su odlicne, a ja ne iskljucujem ni 5+ 6+ pa vi kako hocete i sta vam pase, sretno!
    • Cestitke kolegama iz BIH na plasmanu reprezentacije BIH u sesnaestinu SP.Bravo "Zmajevi".
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use