Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Zivim u Hrvatskoj ali sam na samoj granici sa Bosnom, tako da imam Bosanski internet ali Hrvatsku karticu sa kojom sam bez problema uplacivao novac na bet365. E sada zelim povuci novac ali mi trazi podatke i adrese od banke...itd.
Zanima me da li ce mi banka prihvatiti povlacenje jer je ustupio zakon o zabrani kladenja iz stranih drzava. Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru, hvala.

hsvd.png.2fb0fa5085ad25e92800a96459d530d8.png

Na skrill možeš uplatit ali nema šanse da ćeš ih isplatit ili kupit nešto negdje na netu s tim novcem.

Većina on-line trgovina ne prihvaća skrill više jer su dokazani kriminalci.Na ovom linku ako znaš engleski

možeš vidjeti kakve perfidne izgovore koriste da ti zamrznu i otmu novac.Ljudima je i po 10 000 dolara ukradeno...tu ti je 355 ocjena za skrill pa vidi ako je koja pozitivna..ne slušaj likove kao Goksim koji možda imaju svoju računicu u privlačenju novih žrtava u skrill.

https://www.cardpaymentoptions.com/credit-card-processors/skrill-moneybookers/

prije 1 sat, aron50 said:

Na skrill možeš uplatit ali nema šanse da ćeš ih isplatit ili kupit nešto negdje na netu s tim novcem.

Većina on-line trgovina ne prihvaća skrill više jer su dokazani kriminalci.Na ovom linku ako znaš engleski

možeš vidjeti kakve perfidne izgovore koriste da ti zamrznu i otmu novac.Ljudima je i po 10 000 dolara ukradeno...tu ti je 355 ocjena za skrill pa vidi ako je koja pozitivna..ne slušaj likove kao Goksim koji možda imaju svoju računicu u privlačenju novih žrtava u skrill.

https://www.cardpaymentoptions.com/credit-card-processors/skrill-moneybookers/

@aron50 možeš li podijeliti svoja negativna iskustva sa Skrillom? Jesu li ti sredstva zarobljena tamo, kako se to desilo? 

Kao što vidiš sve objave napisane u negativnom kontekstu o skrillu nisu obrisane već su svima vidljive i dostupne jer je cilj foruma transarentnost i razmjena iskustava svih članova foruma. Složit ćeš se, da smo vođeni nekim privatnim interesima sa Skrillom kako insinuiraš vjerojatno ne bi bilo u interesu da su te objave vidljive. 

Skrill ima preko 40 milijuna korisnika diljem svijeta (dakle zamislite korisničku bazu veličine deset Hrvatskih) i većina članova foruma ga koristi za uplate i isplate na kladionice iz očitog razloga, jer se na taj način zaobilaze direktne uplate iz lokalnih banaka u regiji te isplate na iste. Samim tim, skrill transakcije nisu dostupne lokalnim vladama ili poreznoj upravi. 

Upravo iz navedenih razloga moja preporuka je da se koristi skrill za uplate i isplate jer i sam to radim godinama međutim ako netko mislim da je lakše / bolje isto raditi direktno preko banaka, nemam ništa protiv. U konačnici svatko donosi odluke za sebe. 

Skrill is a legitimate business, its listed on the FTSE 250 stock exchange and is fully regulated by the Financial Conduct Authority FCA within the UK. ... So Skrill allows a customer to open an electronic wallet anywhere in the world as long as it's not from a OFAC Sanctioned country, set out by the UN and World Bank.

https://en.wikipedia.org/wiki/Skrill

@aron50 koji način uplate na kladionice sugeriraš?

Da,vrlo korektno da ste ostavili taj post Goksim.To pokazuje da niste s njima u sprezi i primite moju ispriku.

Meni je tamo zarobljeno 1500 kuna koje sam odjednom uplatio i time potpao pod njihovu verifikaciju.

Krenuo sam obavljat verifikaciju i poslao im skan osobne ali je zapelo sa selfie fotografijom.Imam laptop Lenovo Ideapad320 i kamera mi radi ali ja nikako nisam uspijevao kroz njihovu aplikaciju se uslikat.Poslali su mi neke savjete..sve sam poslušao i preko Chrome i Mozille ali ne ide.Otišao sam i kod frenda probat s njegovog laptopa i uspio aktivirat kameru ali onda mi stiže poruka kad sam napravio snimak da slika nije prepoznata.Poslije više se takodjer nije moglo aktivirat kameru ni na njegovom laptopu.Uvijek se pojavi:"It seems that your camera stopped working".Čitajući onaj medjunarodni forum i žalbe ljudi jasno mi je da je nemoguće proći proces verifikacije.Tako da mi novac ostaje zarobljen.Žalio sam se u Engleskoj organizaciji za zaštitu potrošaća 

https://www.financial-ombudsman.org.uk/consumers/how-to-complain

ali sumnjam da će biti što od toga.Eto moja iskustva sa Skrillom.

Zdravo @aron50, nema potrebe za strahom, niko neće tvoje kune pokrasti, ovdje na forumu ima članova koji na Skrillu drže desetine hiljada eura. Paysafe je dosta mijenjao verifikaciju, mijenjaju je i po dva-tri puta godišnje. Istina, i ja sam čuo da je ovaj zadnji način izuzetno bagovit i da je teško verifikovati. Jesi pokušao preko Android/iOS aplikacije, možda je tamo lakše?

Kao što ti rekoh, niko neće ukrasti tvoje kune, oni svake minute zarađuju strašne novce kroz naknade. Ako se ne bude dalo ni sa mobilnom aplikacijom, možda da ih nazoveš na broj telefona? Preko Viber Out ili Skype te poziv neće izaći ni par centi, a veoma su ljubazni i uslužni, ja sam ih zvao xy puta sve lako riješili. 

Ipak su mi verificirali skrill račun..morao sam se slikat s mobom držeči osobnu iskaznicu u ruci.

Već sam se bio oprostio s lovom.1485 kuna su mi promijenili u 188 eura i to sam uplatio odmah na on line kazino jer sam htio igrat rulet uživo.Dobio sam neku siću pa sad moram vidjet kako to i gdje isplatiti.

• 1 year later...
  • 2 months later...
prije 49 minute, IzudinB said:

Koje pitanje kolega, ne vidim da si postavio neko pitanje?

Ovo iznad, od Volverine-a vezano za isplatu sa bet 365

Jer isto zanima i mene vec duze vrijeme, obzirom da sam iz Hrvatske a ovdje porezna kaznjava i kontrolira igranje u stranim kladionicama..i zato me zanima da li itko iz HR igra i isplacuje, i ako da na koji nacin to radi, ima li problema i tako dalje, uglavnom te pojedinosti sve me zanimaju jer mi se ta kladionica kao takva izuzetno svida

Btw uplatu sam davno jos izvrsio preko bankovne kartice

Ja lično isplaćujem novce na skrill, ali mi je njemački račun i iskreno funkcionira fantastično, bez problema radim uplate i isplate preko Skrilla i uredno mi legnu novci koje kasnije isplatim preko skrill kartice na bankomatu u Bosni. Što se tiče Hrvatske, @Goksim vjerojatno zna nešto više o tome, ali mislim da bi trebao moći bez problema uplaćivati i isplaćivati, barem ove manje iznose i možda do 1000 eura.

prije sat vremena, mesrine said:

Ovo iznad, od Volverine-a vezano za isplatu sa bet 365

Jer isto zanima i mene vec duze vrijeme, obzirom da sam iz Hrvatske a ovdje porezna kaznjava i kontrolira igranje u stranim kladionicama..i zato me zanima da li itko iz HR igra i isplacuje, i ako da na koji nacin to radi, ima li problema i tako dalje, uglavnom te pojedinosti sve me zanimaju jer mi se ta kladionica kao takva izuzetno svida

Btw uplatu sam davno jos izvrsio preko bankovne kartice

Imas vise od 100 nacina isplate a da ti porezna ne vidi.Npr otvoris ecopayz racun-napravis na njega uplatu na njega radis isplatu.Ako imas bet365 racun regan prije vise od 2 godine onda imas i skrill i netteler.Treci nacin otvoris racun njemackoj banci NURI online banka.Imas karticu od njih narucis i radis uplate isplate.Uzmes neku virtualnu karticu isto od walleta za crypto i radis uplate i isplate na istu.Ugl na bet365 ti je sistem sa kojom karticom napravis uplatu tako mora ici i isplata.Mos kako hoces ja sam sve isprobo i sve uredno radi!!

prije 7 sati, mesrine said:

@IzudinB @campi91

Hvala na odgovorima prije svega

Ja sam uplatio preko visa kartice pbz banke, i jasno mi je da tako mora i isplata ici, ali ono sto me brine su moguce kazne i problemi od strane drzavnih organa koje bih imao nakon isplate, zato sam trazio iskustva i savjete tko ima u identicnom slucaju

Zbog jedne uplate te nebi trebali zvati ,ali ako nastavis drzava ce th fina traziti placanje poreza.Mene su zvali bili iz banke prije par godina,sreca frend mi radi u banci pa me savjetovao sta i kako da izbjegnem placanje poreza.Fina je nadlezna nad svim bankama u HR i ima pravo andgledati uplate isplate sumnjive transakcije itd.Tako da moj savjet da to ne radis.Opet kazem imas preko 30 sajtova za virtualne kartice,razlicite valete i ostalo di lagano se regas i koristis wallet poput skrill walleta.

prije 21 minute, nextgame said:

Provjereno to ili ti to onako ...moj frend čuo od nekog ?

Ako je daj navedi barem 2-3 upotrebljiva na bet365 online kladionica" rel="external">bet365.

Provjereno ja tako uplacujem i isplacujem...nigdje nisma napisao da je moj frend cuo od nekog ili tako nesto govorim u svoje ime.A ovo sve sto sam ja napisao mozes uguglat 3 minute posla.A treca stvar uvijek se mozes javiti njima u chat i pitati prije bilo kakve uplate.Kao stor ekoh bitno je da je kartica na tvoje ime i prezime.ja koristim kartice od binance,Nuri,iCard,koristim jos skrill i ecopayz.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Seattle - Atletico 2/2 (2.05) bet365 Nakon poraza na otvaranju turnira, i Seattle Sounders i Atletico Madrid večeras traže prve bodove na Svjetskom klupskom prvenstvu. U okviru drugog kola skupine B, domaćin Seattle suočit će se s europskim velikanom Atleticom, koji unatoč lošem startu u susret ulazi kao izraziti favorit. Momčad Diega Simeonea doživjela je težak poraz (0:4) protiv francuskog prvaka PSG-a. Iako su mogli povesti - Julian Alvarez imao je poništen pogodak, a Alexander Sorloth promašio zicer – Španjolci su na kraju primili čak 11 udaraca u okvir gola i zasluženo izgubili. Upravo zato, Atletico će protiv Seattlea tražiti iskupljenje i vraćanje samopouzdanja. Utakmica protiv predstavnika MLS-a došla je u pravom trenutku za Španjolce koji žele dokazati da poraz protiv Parižana nije pravo mjerilo njihove kvalitete. Američki predstavnik otvorio je natjecanje porazom 1:2 od brazilskog Botafoga. Ipak, druga polovica utakmice donijela je mnogo bolje izdanje Soundersa, koji su dominirali terenom i susret završili s čak 23 udarca prema golu. Iako su pokazali borbenost, Brian Schmetzer i njegova ekipa morat će podići razinu igre kako bi ostali konkurentni protiv protivnika svjetske klase poput Atletica. Soundersi su uoči turnira primili po tri pogotka u dva uzastopna MLS poraza protiv Minnesote i Vancouvera, što dodatno naglašava njihove obrambene probleme. Atletico će to zasigurno pokušati iskoristiti. Sve osim pobjede Atletica Madrid bio bi veliki šok. Očekuje se da će Simeoneova momčad krenuti agresivno od samog početka i osigurati vodstvo već do poluvremena. Preporučena oklada: Atletico vodi na poluvremenu i pobjeđuje na kraju (kvota 2.05). Vrijedi razmotriti i okladu na pogodak Juliana Alvareza u bilo kojem trenutku utakmice (kvota 1.95). Argentinski napadač bio je najbolji strijelac Atletica prošle sezone i iznimno je opasan u završnici. Očekivani sastavi: Seattle Sounders: Frei – A. Roldan, Kim, Ragen, Tolo – Vargas, C. Roldan – Vargas – Ferreira, Rusnak, Kent – Musovski Atletico Madrid: Oblak – Molina, Le Normand, Gimenez, Galan – Simeone, De Paul, Gallagher, Koke – Griezmann, Alvarez (Koeficijenti 19.6. u 16:03 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Finale litvanske kosarkaske lige Znam da smo svi mi, kolege sa Foruma, na odmoru, i da je Forum umro tokom letnjih meseci, ali i ja cu umreti, ako ne napisem nekoliko recenica o litvanskom kosarkaskom Finalu. Za one kolege koji ne prate kosarku, ili imaju manje od dvanaest godina, Zalgiris je u litvanskoj kosarci, ono sto je Bayern u fudbalskoj Bundesligi. Najbolji, najveci i ubedljivo najprivilegovaniji litvanski klub. Za litvanske prilike su odlicno organizovan klub, imaju odlicnu skolu kosarke, imaju sjajan domaci teren i publiku koja razume kosarku, a malo su i pogurani od grada i drzave, ali su svakako zdrav klub. Pa ipak, prosle godine nisu bili prvaci, a u Euroleague su prosli “onako”, mogli su bolje, ali i gore. Sa onakvim rosterom i budzetom, ne osvajanje titule je ravno ne osvajanju titule Bayerna u nemackoj Bundesligi. Zalgiris je lagano priveo kraju regularni deo prvenstva na prvom mestu sa samo dva poraza, dok je drugoplasirani Rytas imao sedam, a treceplasirani Lietkabelis cak sesnaest poraza. I tako su do velikog Finala, ipak dosle dve najbolje ekipe, Zalgiris i proslogodisnji prvak Rytas. Za one kolege koji ne prate kosarku, ili imaju manje od dvanaest godina, to je kao kada bi u Finalu Bundeslige igrali Bayern i Eintracht na tri dobijene, a da Bayern ima utakmicu vise na domacem terenu. I to ne onaj Tuchelov Bayern, vec ovaj ovogodisnji. Pred pocetak Finalne serije, titula Zalgirisa je bila kvotirana izmedju 1,14-1,16 sto je, po meni, potpuno realna kvota, s’obzirom na kvalitet rostera.  I onda je dosla prva utakmica u Kaunasu, prava drama i triler, koju je Rytas dobio nakon dva produzetka u jednom spektaklu od kosarke. Zalgiris u regularnom delu utakmice nijednom nije vodio, dok je Rytas odigrao kao dopingovan. Na preko dvadesetak sekundi do kraja regularnog dela su imali tri poena razlike, pa je Zalgiris ubacio trojku za manje od dve sekunde, da bi Rytas imao sasvim dovoljno vremena da napravi pristojan napad. Nakon neuspesnog napada, odigran je jedan, pa jos jedan produzetak, da bi Rytas sokantno, ali potpuno zasluzeno dobio prvu utakmicu u sred Kaunasa. Samo jos da kazem, da Zalgiris cak i nije igrao  kriminalno, koliko su gosti bili fenomenalni. Ko je pratio Euroleague, tako je slicno igrao Paris u sezoni. Iz aviona se vidi da je u Rytasu sjajna atmosfera unutar tima, lopta odlicno ide, igraci se bacaju na glavu jedni za druge, sutiraju trojke sa deset metara i to ko god misli da treba. Ko ne prati kosarku, Rytas izgleda kao Leverkusen iz prosle sezone, ili Psv ili Liverpool iz ove sezone, prava poezija. A onda je dosla druga utakmica, u Vilniusu, gde je Zalgiris odigrao kao Bayern iz najboljih dana, i dobio, ne bas lako, ali ipak dobio, a samo da kazem da je ta dvojka na Zalgiris bila kvotirana sa 1,33-1,40 jer su kladionice mislile bas kao i ja, da je nemoguce da jedna takva ekipa poput Zalgirisa krene u Finalnu seriju sa 0:2. Tako je Zalgiris izjednacio seriju na 1:1 i seriju ponovo vratio u Kaunas. Jedinica na Zalgiris na toj trecoj utakmici u sred Kaunasa je bila izmedju 1,18-1,20 i naravno da sam divljao sa uplatama na domacina. I ne samo to, divljao sam sa uplatama i da ce Zalgiris uzeti titulu, i to pre, a i tokom Finalne serije. A odmah da kazem i da bi mi ta jedinica bila predlog i za svetu Poslednju Sansu da je jos uvek igramo, a postavio bih je i u Guts-Leonardo Kupu, a da imam sta da rasprodam, verovatno bih i rasprodao svu imovinu. Sta da vam kazem dalje? Zalgiris je i drugu utakmicu u sred Kaunasa izgubio, prvo poluvreme su odigrali kao qurci i gubili sa 31:49 a onda se u drugom poluvremenu vratili uz porodjajne muke, i ipak izgubili 6 poena razlike. Sto se tice Rytasa, sve po starom, bacanje na glavu, protok lopte, trojke sa deset metara … poezija. Danas se igra cetvrta utakmicu u Vilniusu, i ako Rytas dobije, odbranice titulu, a Zalgiris ce i drugu sezonu ostati praznih ruku. To je otprilike, kao kada bi Bayern izgubio titulu od Eintrachta tako sto nijednom ne bi dobio u Munchenu. Danasnja cetvrta utakmica se igra od 17.50 po nasem vremenu, kvote na jedinicu su 2,40 i 1,52 na dvojku, dok je titula Rytasa kvotirana sa 1,85 a titula Zalgirisa sa 1,95 a vi, moje kolege sa Foruma, odigrajte sta hocete. Ako mislite da je moguce da Eintracht tri puta dobije Bayerna, od toga dva puta u sred Munchena, onda je kvota od 2,40 sansa koja se pruza jednom ili nijednom u zivotu. Ako mislite da je nemoguce da onakav Bayern syebe celu sezonu u samo deset dana, onda je mozda bolje da igrate titulu Zalgirisa po 1,95 nego dvojku po 1,52, posto bi stvarno bili seljaci da veceras dobiju u gostima, a onda i treci put uzastopno izgube u Kaunasu. Ja ne znam sta da radim, ali cu sa vama podeliti malo teorije. Veliki Fabio Capello tvrdi da bilo koji trener moze samo da se yebe, ako u timu nema velike igrace. On tvrdi da samo igraci na terenu, a ne treneri, mogu da vam donesu pobede, i da ako u timu imate odlicne igrace, ali budaletine, onda je krivica trenera sto budale nije pretvorio u korisne igrace. Sa druge strane, imate titulu Napolija, koji po kvalitetu nije ni medju prvih sest rostera u Serie A, ali imaju doktora na klupi, pa u ovom slucaju, sa teorijom Fabia Capella mozete samo da obrisete guzu. Cesto se ovih dana vracam na analizu koju sam napisao za Finale Lige Prvaka izmedju Psg-a i Intera. Ta analiza ce me pratiti dok sam ziv, od nje imam prave kosmare u snu. U toj analizi sam prednost dao sistemu, u odnosu na individualni kvalitet, i uopste mi zbog toga nije krivo, vec mi je zao. A na terenu se videlo, bas ono sto kaze Fabio Capello, igraci Psg-a su za tri klase individualni bolji, i da se utakmica igrala sve dok Inter ne povede, utakmica bi i dalje trajala. Klasa je klasa, i sa naknadnom pamecu, sada bi moglo da se kaze, da Interu ne bi pomogli ni Guardiola, Mourinho i Ancelotti zajedno na klupi. Za kraj, ja sam vam potpuno besplatno napisao analizu za ovaj danasnji mec, a vi odlucite sta cete raditi. Zalgiris je za litvanske prilike jak kao Bayern za nemacke, ali Rytasovi igraci se bacaju na glavu, igraju kao Leverkusen prosle godine i sutiraju trojke sa deset metara, iako su tri puta slabiji na papiru. A nije isto ni kladiti se na domacina po 2,40 ili na gosta po 1,52 koji je na ivici provalije. Ako je Fabio Capello u pravu, onda kvalitet Zalgirisa mora kad-tad doci do izrazaja, pa makar i u ovoj horor-utakmici po njih na neprijateljakom terenu. A ako je Conte u pravu, pa ako date sve od sebe i bacate se na glavu, cak i sa osam i po krstenih igraca, onda uopste nije vazno protiv koga igrate.  
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use