Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 29.9.2020.


IzudinB

Recommended Posts

Primera

Utorak1.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

Liga prvaka

Utorak2.jpg

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 28.9. u 16:38 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

Real Sociedad - Valencia 1 (1.60) bet365

Real Sociedad je favorit protiv Valencije. Trebale su im tri utakmice da upišu prvu pobjedu ove sezone i to 3-0 protiv Elchea. Ekipa koju vodi Imanol Alguacil remizirala je sa Realom na domaćem terenu i odigrala remi (1-1) protiv Valladolida u gostima u posljednje dvije utakmice prije te pobjede. U utorak se igra druga domaća utakmica Real Sociedada ove sezone i oni su nesumnjivi favoriti za pobjedu, s obzirom na to koliko je loša Valencia bila u gostima u 2020. godini. Valencia je izgubila većinu ključnih igrača na ljeto, izgubili su devet i remizirali dvije u 11 odigranih utakmica u La Ligi u 2020. godini.

U ovaj susret Valencia dolazi nakon dvije utakmice bez pobjede nakon što su novu sezonu započeli sa pobjedom na domaćem terenu protiv Levantea (4-2). Valencia je u drugoj utakmici izgubila sa 1-2 na gostovanju protiv Celte Vigo, a novopečena Huesca je u subotu remizirala na Mestalli.

Start nove sezone bez poraza za Sociedad pred ovaj susret će im dati mnogo samopouzdanja nakon te pobjede od 3-0 protiv Elchea. S druge strane, Valencia još uvijek traži svoju prvu pobjedu u gostima 2020. godine, izgubivši devet od 11 utakmica do danas. Stoga mislim da će Sociedad ostvariti pobjedu u ovom susretu, što ću odigrati na jednom listiću, dok ću pokušati i točan rezultat od 2-0 sa nešto manjim ulogom. Vjerujem da će koeficijent pasti do sutra. Sretno!

Screenshot_46.jpg

Screenshot_47.jpg

DIREKTAN LINK ZA UTAKMICU!

(Koeficijenti 28.9. u 17:38 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Omonoia FC (CYP) - Olympiacos FC (GRE) bet365 (rezultat prve utakmice 0-2)
Sudac: Antonio Miguel Mateu Lahoz (ESP)
Screenshot_48.jpg

Screenshot_51.jpg

29 September 2020, 21:00 CET - Budapest (Ferencváros Stadion)
Ferencvárosi Torna Club (HUN) - Molde FC (NOR) unibet (rezultat prve utakmice 3-3)
Sudac: Bjorn Kuipers (NED)
Screenshot_50.jpg

29 September 2020, 21:00 CET - Kyiv (NSK Olimpiyskiy) 
FC Dynamo Kyiv (UKR) - KAA Gent (BEL) unibet (rezultat prve utakmice 2-1)
Sudac: Szymon Marciniak (POL)
Screenshot_49.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ferencvaroš - Molde

Ferencvaroš je odlično započeo novu sezonu i do sada nisu izgubili nijednu utakmicu. Kvalifikacije su počeli od prve runde, a moramo naglasiti da ih žreb nimalo nije štedeo na ovom putu. Već u prvoj rundi namerili su se na švedskog prvaka i uvek neugodnu ekipu Đurgardena. Ipak, Fradi je slavio sa 2:0 i zakazao megdan Seltiku. Bukmejkeri im nisu davali velike šanse za prolazak dalje, naročito što se meč igrao u Glazgovu. Međutim, mađarski prvak je sve iznenadio i odneo velikih 2:1. Ništa im nije bilo lakše ni na trećem koraku. Čekali su Dinamo iz Zagreba, ali su i njih uspeli da eliminišu istim rezultatom. Sada su u predvorju grupne faze, a na gostovanju u Norveškoj uspeli su da izbore vrlo dobar remi od 3:3. Ekipa Sergeja Rebrova dobro igra i u domaćem prvenstvu, gde je u tri kola upisala sedam bodova. Ovo je velika prilika za nekadašnjeg giganta da se vrati na staze stare slave pošto su nedavno preživeli veliku finansijsku krizu.

Sa druge strane, Molde ne može da se pohvali dobrom formom u poslednje vreme. Gosti su u takmičarskom ritmu već duže vreme pošto su odigrali već 19 kola u norveškoj eliti. Ipak, aktuelni šampion se nalazi na četvrtom mestu i moći će da se bore samo za Ligu Evrope, jer zaostaju čak 18 bodova za liderom Bodo/Glimtom. Ekipa Erlinga Moa je izgubila četiri puta u prethodnih pet kola i mora popraviti svoju igru ako žele da izbore mesto u grupnoj fazi Lige šampiona. Njihov put u kvalifikacijama je bio znatno manje trnovit, jer su uspeli da eliminišu finski KuPS, slovenačkog šampiona Celje i azerbejdžanski Karabag. U prvom meču su uspeli da se vrate posle zaostatka od 2:0 i izbore aktivan rezultat pred put u Mađarsku.

Šta mi igramo na golove?

Remi sa puno golova u prvom meču otvara prostora za još jedan efikasan duel ove dve ekipe. Molde mora napasti od prvog minuta i ići na pobedu. Lošija forma u prvenstvu može značiti i da su gosti bacili sve karte na učešće u Ligi šampiona. Sa druge strane, Ferencvaroš će imati prostora da kazni potencijalne greške rivala, te očekujemo da na ovoj utakmici vidimo barem po gol u obe mreže.

Drugi tip je vezan za prvi predlog, i verujemo da i na ovoj utakmici možemo videti barem tri gola. Ferencvaroš ima istorijsku šansu da se domogne elite, i ne verujemo da će braniti remi iz Norveške. Po svemu viđenom, i zaslužili su to mesto, a svakoj ekipi su do sada uspeli da daju barem dva gola.

0:0

GG @1.57

UG 3+ @ 1.70

Izvor: https://www.3plus.rs/2020/09/28/ferencvaros-molde-najava-utakmice-i-besplatne-prognoze/

Link to comment
Share on other sites

Iako se danas igraju uzvratne utakmice kvalifikacija za Ligu Prvaka nisam oduševljen visokim granicama na otvaranju i mislim da ću to danas preskočiti...

Evo mog izbora za danas. Jučer tenis nije najbolje prošao. Prva su kola i za očekivati je prolazak favorita i nositelja. Koeficijenti nisu fantastični i obično tako niske koeficijente ne igram, međutim kada se radi o kliznim granicama ili grands slamovima pristat ću na iste. Da se radi o nogometu i 1X2 okladi teško da bi bili na mom listiću za takve koeficijente...

Sutrašnja ponuda a pogotovo ona za četvrtak mi se daleko više sviđaju. Sve uplaćeno u bet365 kladionici a možda kroz dan bude i jedan zanimljiv prijedlog te specijalna oklada, još se isto razmatra...

Sinoc je Tampa Bay osvojila Stanley Kup ;) 

2020-09-29-11-00-18-bet365-Online-Sports

2020-09-29-11-01-03-bet365-Online-Sports


2020-09-29-11-00-51-bet365-Online-Sports


2020-09-29-11-00-25-bet365-Online-Sports

Link to comment
Share on other sites

genoa- torino 2

ako imate negdje za odigrat,  izvršeno testiranje igrača na COVID 19 i tom prilikom je utvrđeno da je ukupno 14 igrača i članova stručnog stožera zaraženo koronom. od prije su pozitvni bili shone i perin.

https://www.genoanews1893.it/copertina/genoa-quattordici-positivi-al-covid-19-tra-giocatori-e-staff-18049

EDIT: ima u HL po 2,10 kvoti

Edited by sestincan
Link to comment
Share on other sites

prije 8 minute, sestincan said:

genoa- torino 2

ako imate negdje za odigrat,  izvršeno testiranje igrača na COVID 19 i tom prilikom je utvrđeno da je ukupno 14 igrača i članova stručnog stožera zaraženo koronom. od prije su pozitvni bili shone i perin.

https://www.genoanews1893.it/copertina/genoa-quattordici-positivi-al-covid-19-tra-giocatori-e-staff-18049

EDIT: ima u HL po 2,10 kvoti

Italy Serie A side Genoa announced Monday that 14 of their staff members tested positive for COVID-19.

Genoa said in a statement that after Monday's tests, the number of positive COVID-19 team and staff members has risen to fourteen.

The Italian club said they have activated all the procedures envisaged by the protocol in force and informed the authorities about the related procedures and will provide future updates on the progress.

The cases were confirmed after the 6-0 Serie A loss to Napoli on Sunday.

Odličan info, samo da dodam - utakmica se igra u subotu (ako se bude igrala...)

Link to comment
Share on other sites

Dynamo Kiev - Gent 1 (1.83) bet365

Dynamo u ovaj uzvratni susret ulazi pun samopouzdanja. U dobroj su formi već neko vrijeme, opasna su i nezgodna ekipa. U prethodnom kolu u Premier ligi su savladali Minaja sa 0-4 ug ostima. Imali su igrača više od 14. minute što im je pomoglo da ovu utakmicu lagano dobiju sa po dva pogotka u oba poluvremena. To je bila jedna solidna podloga pred ovaj susret protiv Genta. U prvoj utakmici protiv belgijske momčadi su ostvarili pobjedu od 2-1 i to u Belgiji, dok sada imaju sve što im je potrebno da završe posao. Braniči Tymchyk i Burda su van terena za Dynamo.

Što se tiče Genta, oni su nastavili sa lošim nastupima u domaćoj ligi, gdje su od početka nove sezone uspjeli zabilježiti samo dvije pobjede i čak pet poraza. U posljednjoj utakmici su napravili ogroman neuspjeh protiv autsajdera Leuvena gdje su izgubili na domaćem terenu sa 2-3. Kao što sam već i spomenuoo, pretrpjeli su poraz u prvoj utakmici protiv Dynama i sada u Ukrajinu dolaze totalno neraspoloženi nakon što su izgubili i taj prethodni susret u domaćoj ligi. Njihovi nastupi su prilično loši i bit će vrlo teško, skoro pa nemoguće proći ovu posljednju prepreku u Ligi prvaka zvanu Dynamo Kiev. Veznjaci Chakvetadze i De Bruyn su van terena za ovu utakmicu. Veznjak Bezus je suspendiran, dok je još jedan vezni igrač Kums pod znakom sumnje zbog ozljede. Kapetan tima veznjak Odjidja je također van terena. Očekujem pobjedu domaćina. Sretno!

Screenshot_55.jpg

(Koeficijenti 28.9. u 12:13 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav svima.

Za danas mi je paznju privukao mec prvog kola EC, izmedju Buducnosti i Brese.

Pocetak je nove sezone, igra se bez publike, a tim Buducnosti i dalje ima konture tima iz prosle sezone (spoljasnju liniju i dalje cini tandem iz prosle sezone Kobs-Ivanovic)  koji nije bas bi previse efikasan u EC.

Pogledajmo prva tri kola iz prosle sezone, sva tri poraza i postignuto 70,68 i 59 poena.

1 L at Unicaja Malaga 83 - 70
2 L vs Dolomiti Energia Trento 68 - 77
3 L vs Asseco Arka Gdynia 59 - 62

Ocekujem da Budusnost oprezno otvori novu sezonu, i da ce mec krenuti u sporijem ritmu.

Kladionica Soccer je dala marginu od 82,5 poena na tim Buducnosti, i ja biram opkladu Buducnost under 82,5 points.

Link to comment
Share on other sites

Ferencvarosi - Molde 1 (2.00) bet365

Današnji domaćini mogu biti zadovoljni sa svojim nastupom u prvoj utakmici protiv blagog favorita Moldea, gdje su odigrali remi od 3-3 u Norveškoj. Ferencvarosi je ostavio prilično dobar dojam na mene ove sezone, a sa prednošću domaćeg terena u ovoj utakmici su vrlo blizu konačnog cilja. U ovom meču nemaju novih ozljeda.

Molde na drugoj strani već neko vrijeme nije u dobroj formi i vidno se muče u domaćoj ligi, ali i u Europi ove sezone. U domaćem prvenstvu imaju tri uzastopna poraza i jednostavno ne mogu da uhvate dobar ritam zbog gustog rasporeda. Prošlog tjedna su negativno izneandili sve navijače kada su doživjeli poraz protiv Sandefjorda i to na domaćem terenu.

Kao što sam već i spomenuo, Molde nije uspio ostvariti pozitivan rezultat u prvoj utakmici. Već neko vrijeme im nedostaje konstantnosti i vjerujem da će se to ovdje i pokazati. Branič Haraldseid je dugotrajni izostanak dok bi im također mogao nedostajati veznjak Sjolstad. Ferencvaros je tim koji je izgledao odlično u napadu u prvoj utakmici, a sada će igrati na svom stadionu. Molde u ovaj susret mora ući dosta otvoreno, što će biti vrlo riskantno, s obzirom da će to ostaviti dosta prostora za Ferencvaros. Mislim da domaćini danas ovdje mogu ostvariti pobjedu. Sretno!

Screenshot_57.jpg

(Koeficijenti 29.9. u 12:40 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

jicin- dukla prag 1 1,85 bet365 rukomet češka

igrači dukle bili u karanteni zbog covida, naravno bez treninga, prije 3 dana izgubili od ekipe zubri inače jedne od najlošijih ekipa lige koji će definitivno na kraju sezone bit na dnu ljestvice. u ekipi jicina svi zdravi, kako je bila utakmica odgođena protiv ekipe nove veseli koja također ima dosta pozitivnih covid 19 igrača ,imali su dovoljno vremena da se pripreme za današnji susret. po ovoj kvoti uz ove činjenice mislim da se isplati odigrat

https://sport.ceskatelevize.cz/clanek/hazena/hazenkari-dukly-uz-maji-po-karantene-doufame-ze-nas-pauza-paradoxne-nazhavi-zni-z-tymu/5f6a49833d136f1e23eeb2dc?fbclid=IwAR10avbHXnWcCZsj5NLgwLL860zwJEGSUkEEfG8vb0GwZwqG8UY1xfcIVfs

Link to comment
Share on other sites

Molde i nije losa za kartone..Kuipers zna pokazati dosta kartona a na ovako vaznu utakmicu ocekujem zaista dosta prekrsaja i kartona..dva tima idu na maksimum.

Tottenham igra danas, u cetvrtak opet sa Maccabija a u nedelju derbi sa Manchester United tako da ocekujem da danas Mourinho kombinira sostav. Mislim da je bolje Chelsea o1.5 odigrati ako vidimo kakve greske ima odbrana Celzija. Moze se odigrati isto btso2.5.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Austrija - Francuska 2/2 (2.50) ili 2 (1.57) bet365 Francuska započinje svoj Euro 2024 utakmicom protiv Austrije danas u 21 sat u Düsseldorfu. Mogu li Austrijanci naštetiti jednom od glavnih favorita za titulu u Njemačkoj? Njihova nedavna forma sugerira da bi mogli, ali tko je dovoljno hrabar da se kladi protiv Les Bleusa? Francuska je bila na svom uobičajenom vrhuncu tijekom kvalifikacija. Pobijedili su sedam i remizirali jednu od osam utakmica u skupini s Nizozemskom, Grčkom, Irskom i Gibraltarom. Sedam od posljednjih devet utakmica Francuske u svim natjecanjima završilo je s tri ili više golova. Obje su momčadi postigle gol u tri od posljednje četiri međusobne utakmice između Austrije i Francuske. Les Bleus su pobijedili u osam od posljednjih dvanaest susreta protiv Austrijanaca. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Ralf Rangnick radi nevjerojatan posao s ovom austrijskom momčadi. Na spektakularan ih je način odveo na Euro 2024. Austrija je završila izazovnu kvalifikacijsku skupinu F samo jedan bod iza pobjednika skupine, Belgije. Pobijedili su u šest utakmica, remizirali jednu i izgubili jednu od osam susreta, unatoč tome što su se dva puta susreli s Belgijom i Švedskom. Ralf Rangnick suočio se s velikim problemima zbog ozljeda igrača prije Eura. Bit će bez kapetana momčadi Davida Alabe. Također, veznjak Xaver Schlager i vratar Alexander Schlager neće sudjelovati na turniru. Saša Kalajdžić dijeli istu sudbinu. Što se tiče pozitivne strane, Marcel Sabitzer je spreman za nastup nakon igranja finala Lige prvaka s Borussijom Dortmund. Austrija (4-5-1): Lindner – Lienhart, Daniliuc, Trauner, Mwene – Seiwald, Laimer, Baumgartner, Kainz, Sabitzer – Gregoritsch Didier Deschamps je upravo primio pozitivne vijesti o Kylianu Mbappeu. Mbappe će biti spreman za nastup unatoč navodnoj ozljedi nakon pobjede od 3-0 nad Luksemburgom u prijateljskoj utakmici. Njegov novi suigrač iz Real Madrida, Aurelien Tchouameni, nije igrao u remiju protiv Kanade i vjerojatno će propustiti otvaranje Eura. Francuska (4-5-1): Maignan – Kounde, Saliba, Upamecano, Hernandez – Kante, Camavinga, Dembele, Griezmann, Mbappe – Giroud Francuska želi ispraviti šokantno ispadanje u osmini finala na prethodnom Europskom prvenstvu. I dalje imaju ekipu punu zvijezda na svim pozicijama. Plavce predvodi Kylian Mbappe, koji je redovito postizao golove za reprezentaciju na prethodna tri velika turnira. Francuska ulazi u ovu utakmicu s dvije pobjede i remijem u posljednja tri prijateljska susreta. Postigli su tri gola u svakoj od uzastopnih pobjeda nad Čileom i Luksemburgom prije iznenađujućeg remija bez golova protiv Kanade prošlog vikenda. Austrija je u sjajnoj formi s šest pobjeda i remijem u posljednjih sedam utakmica. Ostvarili su velike pobjede protiv Njemačke, Slovačke, Turske i Srbije. Ipak, te pobjede neće puno značiti kada se suoče s jednom od najboljih momčadi na svijetu. Predlažem klađenje na pobjedu Francuske s vodstvom na poluvremenu i pobjedom na kraju po kvoti 2.50. Za one koji se klade samo na pobjedu Francuske po kvoti 1.57, bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Francuska povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat. (Koeficijenti 17.6. u 13:00 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Austria - France Austria most fouls 2,00     unibet Francuzi favoriti, austrijanci ce imati vise problema nego obratno ne vidim ovdje 50-50 sanse za broj faula, austrijanci ipak imaju malo vise sansi da ce napraviti ih vise austrijanci u trendu da rade vise faula od svojih protivnika i to cak u mecevima gdje su bili favoriti na papiru
    • Portugal - Czech Republic Joao Cancelo o0,5 shots 1,54     unibet Portugal glatko prosao kroz kvale s poprilicnim brojem udaraca po utakmici Cancelo uvijek opasan po desnoj strani i ima dobre ofenzivne kvalitete Njegov prosjek je 1 udarac po utakmici Najavljen je u prvih 11 za Portugal i od svih udaraca kojih ce siguran sam biti prema vratima Ceske, barem 1 s njegove strane bi trebao biti  
    • Turkey - Georgia Abdulkerim Bardakci o0,5 foučs 2,40     betfair 29-godišnji branic Galatasaraya ima prosjek od o 1 faula po utakmici Turci u pripremema napravili 10 odnosno 12 faula Gruzijci su primili 12 faula u prosloj pripremnoj Branic u posljednjim pripremama za Tursku ostao bez faula protiv italije i 2 faula je imao protiv Poljske Tecaj da napravi barem 1 faul je previsok po meni Bardakci je prema svim najavama neupitan u prvih 11 Turkey - Georgia Guram Kashia o36,5 passes 1,83     bet365 Kashia centralni branic i kapetan repke koji cesto iznosi loptu prema naprijed vec je znao premasiti ovu marginu, npr protiv Norveske koju mogu vidjeti negdje u rangu turaka Kapetan ce sigurno poceti u prvih 11 osim u slucaju neceg neocekivanog poput ozljede
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use