Kako se kladiti i kako funkcionišu koeficijenti – Za početnike

Kako se kladiti i kako funkcionišu koeficijenti? Ako ste novi u klađenju, jedna od prvih stvari koje biste trebali naučiti je kako funksionišu koeficijenti. To je od ključne važnosti, jer vam omogućuje da shvatite kolika je vjerojatnoća ishoda tog događaja i potencijalno koliko će vaš dobitak biti. U početku to može djelovati zbunjujuće, no mi ćemo vam to objasniti u nastavku.

Kako se kladiti

Kako se kladiti i što su koeficijenti?

Kladionica vam pruža mogućnost da odigrate na domaćina, gosta ili neriješen ishod, a to je tzv. 1X2 tip. Zatim imate mnogo drugih mogućnosti i oklada koje možete odigrati. Na najosnovnijoj razini, kladionica vam pruža mogućnost da predvidite ishod nekog događaja, a ako su vaša predviđanja točna, vi ćete dobiti novac. Za bilo koji događaj, postoji određen broj ishoda. Uzmite bacanje kockice za primjer. Ako netko baca kocku, postoji šest mogućih ishoda. Stoga, ako se kladite da će osoba koja baca kockicu dobiti ‘jedan’, onda imate 16.67% šanse da će se taj broj dogoditi. Što koeficijenti označavaju jeste to, kolika je vjerojatnoća da će se taj ishod dogoditi, vrlo jednostavno.

Decimalni koeficijenti

Decimalni koeficijenti su najčešći na burzama, gdje npr. vodeće kladionice koriste ove koeficijente i kvote u ovom formatu. Mnogo je lakše raditi sa decimalnim koeficijentima nego sa frakcionalnim. Frakcionalni se najviše koriste u Velikoj Britaniji. Općenito, decimalne koeficijente je lakše za razumjeti.

Sljedeći korak

Sljedeći korak je da se registrujete na neku od najboljih svjetskih kladionica i okušate se u predviđanju događaja i kroz praksu naučite kako se kladiti na sportove koje pratite. Bio to nogomet, tenis, ragbi, odbojka, košarka ili neki drugi sport, vi ste u mogućnosti postaviti okladu i svoje predviđanje na bilo koji događaj iz bilo kojeg sporta, a online kladionice koje ćemo vam predložiti u nastavku nam daju najbolje koeficijente i imaju najbolje tržište. Vi naravno možete napraviti više računa u više različitih online kladionica i iskoristiti bonuse koje nam sve te kladionice daju. Pogotovo one bonuse za nove članove pri prvoj uplati na račun.

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ sort=’desc’ ]