Klađenje duplanje – Vrsta klađenja koju koriste mnogi profesionalci

Klađenje duplanje je vrsta klađenja koju koriste mnogi profesionalni kladioničari. Klađenje duplanje je jedna od sigurnijih vrsta klađenja, iako, kao što sam znaš u klađenju danas nema sigurnih tipova. Bitno je samo da se informišeš što više o tim događajima kako bi odlučio što je najsigurnije odigrati.

Prije svega, izabereš nekoliko ‘sigurnih’ tipova, o kojima se dobro informišeš, što možeš uraditi na našem forumu, gdje svakodnevno objavljujemo tipove, informacije i analize raznih sportskih događaja. Informacija je ključ uspjeha u klađenju na duže staze i ako misliš zaraditi neki novac od klađenja, ovo je jedan od načina. Posjeti SvijetKladjenja forum, koji je potpuno besplatan u što se možeš uvjeriti klikom na gumb ispod.

ŽELIM SE UVJERITI!

KLAĐENJE DUPLANJE

Kada si odabrao nekoliko tipova i dobro se informisao o njima, a zatim odlučio da ih postaviš na svoj listić, sada moraš odlučiti koliko novca želiš da uložiš. Klađenje duplanje je takva vrsta klađenja gdje duplaš svoj uloženi novac. Bitno je da imaš određenu sumu novca koju želiš duplati.

Recimo da imaš 10€ na raspolaganju na svom kladiteljskom računu. Neka tvoj ukupni koeficijent listića iznosi oko 2.00. Na tebi je hoće li to biti 2, 3 ili 4 para, sve zavisi od koeficijenata parova koje izabereš. Zatim uplatiš 10€ i ako si se dobro informisao i ako je tvoj listić dobitni, ukupno ćeš dobiti 20€, a zatim ponoviš istu ovu radnju. Naravno, ovaj put ćeš ponovo uplatiti 10€ i na tvom računu ćeš pored te oklade imati još 10€, a tih 10€ možeš iskoristiti ukoliko ne budeš imao sreće i padneš na svom listiću, kako bi se zatim vratio.

Također pročitajte: Besplatni tipovi: Sve je potpuno besplatno na našem portalu

Uglavnom, moraš dobro izabrati tipove za klađenje duplanje, dobro se informirati o njima i imati početni ulog. Većina profesionalnih kladioničara klađenje duplanje koristi kada ima više stotina eura na raspolaganju na kladiteljskom računu. Naravno, lijepo je imati toliki iznos i uduplati ga, ali ni klađenje duplanje nije 100% sigurno. Sve je do vas i do informacija koje možete pronaći o tim događajima, pa zbog toga ti predlažem da igraš na nešto poznatije sportske događaje kako bi pronašao što više informacija o njima. Klađenje duplanje je jedan od najlakših i najboljih načina za duplanje uloga. Zašto netko ne bi iskoristio ovu vrstu klađenja i uživao u dobitku? Informacija je ključ uspjeha!

NAJBOLJE ONLINE KLADIONICE

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ sort=’desc’ ]