Klađenje na jedan par – Taktika profesionalnih kladioničara

Klađenje na jedan par je u posljednje vrijeme vrlo popularno. Mnogi profesionalni kladioničar se klade na jedan par, jer je mnogo sigurnije. Veći ulog na jedan par je možda čak i bolji nego manji ulog na više parova. Današnji profesionlani kladioničari većinom koriste taktiku klađenje na jedan par i duplaju svoje uložene novce.

Klađenje na jedan par

Klađenje na jedan par stavljen na listić, omogućuje ti da zaradiš neku dobit tako što ćeš pogađati samo jednu utakmicu. A svi znamo da je lakše pogoditi jednu utakmicu, nego više njih. Stoga se ova taktika i strategija klađenje na jedan par koristi u cijelom svijetu.

Prilikom postavljanja pojedinačnih oklada, vaš povrat neće ovisiti o ishodu nekoliko utakmica, tako da možete vratiti dupli novac ukoliko pažljivo odaberete jednu utakmicu sa kvotom 2.00.

Budući da jedna utakmica ne može donijeti veliku zaradu kao više utakmica, ali je dokazano sigurnije odigrati koeficijent 2.00 na jednu utakmicu, nego manje koeficijente na više utakmica. Prije nego što se kladite, dobro prostudirajte utakmicu, igrače, trenere, formu kako biste bili sigurni da će vaša oklada proći. Što se više informirate o utakmici, veće su šanse da ćete odigrati dobitnu okladu. Za sve informacije o utakmicama i natjecanjima širom svijeta možete pogledati naš forum na kojem svakodnevno postavljamo tipove, analize i informacije o utakmicama širom svijeta.

REGISTRIRAJ SE NA FORUM!

Nabolje kladionice za klađenje na jedan par

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ sort=’desc’ ]