Kladionica prognoze – gdje ih pronaći

Kladionica prognoze – gdje ih pronaći

Kladionica prognoze – što je zapravo to? Svatko tko se bavi klađenjem ili posjećuje kladionice u stalnoj je potrazi za prognozama. Prognoze su zapravo predviđanja određenog pojedinca o ishodu određenih susreta. Te prognoze najčešće se donose radi nekih informacija koje ima osoba koja se kladi ili na temelju subjektivnog dojma.

Kladionica prognoze
Kladionica prognoze

Prognoze je daleko najbolje napraviti nakon pomnog analiziranja samog susreta ili dvoboja, ali vrlo se često rade po tzv. osjećaju samog igrača. Sami naziv prognoza, daje nam do znanja da je to predviđanje i ne postoje potpuno sigurne prognoze.

Kladionica prognoze svakako nisu dojave, jer dojave u principu ne postoje. Uvijek imajte na umu da netko tko ima dojavu u svakom slučaju je neće podijeliti sa ljudima na internetu, jer sam može zaraditi puno više nego što će dobiti prodajom dojave. Probajte zamisliti kada bi znali da je neki susret namješten da li bi uplatili maksimalno što možete ili bi dijelili informaciju sa ljudima na internetu? Samim time da nekome prodajete sigurnu dojavu riskirate da padne koeficijent, da kladionica posumnja na ne zakonitosti i dr. Stoga pravu dojavu nikada neće prodavati ukoliko je nekim slučajem imate.

Sada kada smo riješili da dojave ne postoje vratimo se na kladionica prognoze. Kladioničarske prognoze mogu se pronaći na raznim forumima, gdje se okupljaju ljudi koji se svakodnevno klade i koji klađenje uzimaju puno ozbiljnije nego drugi igrači koji se klade iz zabave ili hobija. Na tim forumima igrači raspravljaju o pojedinim susretima, iznose svoja mišljenja, uspoređuju koeficijente i sl. Na takvim forumima možete saznati korisne informacije, ali i vidjeti na što se klade drugi igrači.
Naravno i to Vam i dalje ne garantira da su te prognoze točne i da će one proći. S toga Vi ipak morate sami profitirati koje ćete parove ipak uplatiti. Naravno u tome Vam mogu pomoći prognoze drugih da donesete svoj stav. Trenutno na našim prostorima ima nekoliko foruma, a daleko je najpopularniji i najmasovniji – Svijetkladjenja.

Uz domaće portale i forume naravno prognoze možete pronaći i na stranim forumima i stranicama prilagođenim za klađenje, ali budite oprezni kada birate stranice na kojima prepisujete parove, jer ima zaista svega.

Kladionica prognoze u svakom slučaju Vam mogu biti od pomoći i bez njih teško da se možete ozbiljno kladiti, ali vrlo je važno da možete prepoznati koje su prognoze potencijalno dobitne. Kladioničarske prognoze može postaviti zapravo bilo tko, a ukoliko je Vi postavljate na neki od foruma, prije prvo dobro proanalizirajte i isključite emocije, a nakon što izaberete TIP pokušajte što bliže objasniti zbog čega ste se odlučili baš to prognozirati.

Za početak posjetite svijetkladjenja forum i pogledajte kako izgleda neka kladionica prognoza, pa nakon toga pokušajte postaviti svoju. U svakom slučaju sretno.