Novogodišnja odluka: Vođenje evidencije za klađenje

Ovih dana prisjećamo se godine iza nas, najljepših i najružnijih trenutaka kao i stvari koje bi da možemo promijenili u godini iza nas. Isto tako okrećemo se i budućnosti, gledamo naprijed, postavljamo si ciljeve te donosimo novogodišnje odluke a jedna od njih, barem po pitanju klađenja trebala bi biti vođenje evidencije za klađenje.

Nažalost, mnogi već nakon prvih 1-2 tjedna nove godine posustanu kada su novogodišnje odluke u pitanju. Ovim tekstom želimo ti skrenuti poznost na važnot vođenja evidencije za klađenje ukoliko želiš biti uspješan u klađenju u 2020. godini. Nema boljeg trenutka od Nove godine za donošenje ovakvih odluka, te primjenu istih.

Vođenje evidencije za klađenje

Novogodišnja odluka: Vođenje evidencije za klađenje

Bez vođenja evidencije ne možeš pratiti koliko si ukupno uplatio, koliko dobio a koliko izgubio na kladionici te u konačnici ne možeš precizno odrediti financijski rezultat. Često od kladioničara koji igraju bez plana te evidencije možemo čuti da su na “pozitivnoj nuli” ili slične odgovore. Prava istina jest da bi oni željeli vjerovati da su u plusu, vjerojatno su svjesni da su, velika većina, u barem manjem minusu, međutim ne žele to priznati sebi i drugima. Vođenje evidencije shvatite kao izazov da sebi i drugima dokažete da se pametnom strategijom, dugoročno, može zaraditi na kladionici te da učite na svojim greškama te ne ponavljate iste, odnosno da poboljšate rezultate i strategiju.

Vođenje evidencije zna biti dosadno i iziskuje puno vremena, ali se itekako isplati jer nam omogućuje da u svakom trenutku imamo uvid u rezultate, te nam pruža mogućnost analiziranja i učenja na prijašnjim pogreškama. Naime, ako kroz neko vrijeme uvidimo da nam neki sporti ne leži najbolje, odnosno da imamo jako loš postotak pogođenosti u npr. košarci, ili da listiće uplaćene navečer (često popravne) ili noćne listiće jako loše pogađamo, vođenjem evidencije za klađenje te analizom iste možemo doći do zaključka što promijeniti i kako s ciljem da ne ponavljamo iste pogreške.

Vođenje evidencije za klađenje
Online kladionice imaju brojne prednosti, međutim kako bi uvijek uplatili okladu po najvećemo koeficijentu, odnosno kako bi uvijek zaradili najviše moguće, potrebno je imati više otvorenih računa za klađenje kod različitih kladionica, a onda je jedinstvena baza podataka, odnosno evidencija koju ćemo sami voditi, jedino riješenje za praćenje rezultata i uspješnosti.

Isto tako nakon dužeg vremenskog perioda analizom možemo uvidjeti i donjeti mnoge druge zaključke koji će u konačnici pomoći poboljšati rezultate, odnosno omogućiti veću zaradu od klađenja.

Dugoročno uz 10% poreza na dobitak te manipulativni trošak kod zemaljskih kladionica teško možete biti u plusu. Razmislite i koliko je 5% iznosa od uplate te 10% od svih dobitaka koje dobijete u godinu dana! Toplo preporučujemo da se kladite tamo gdje dobivate najviše. Naša preporuka je najveća i najbolja svjetska kladionica bet365 koja ima najbolju ponudu, fantastične koeficijente te nema niti porez na dobitak niti manipulativne troškove!

Svakako preporučujemo da si odredite banku za klađenje, odnosno da odvojite određeni iznos, koji si možete dozvoliti neovisno o tome koliko mali ili velik isti bio. Počnite skromno, sa manjim ulozima (preporuča se 1-2% banke), te se suzdržavajte od emocija odnosno od iracionalnih odluka izazvanih nesretno izgubljenim listićem i sl.

Preporučamo da evidenciju vodite u Microsoft Excelu koji uz minimalna informatička znanja omogućuje izradu personalizirane evidencije prema željama svakog kladioničara, te izradu raznih grafikona kako bi pratili kako banka raste ili pada kroz vremenski period.

Okrenite novi list u 2020. godini, donesite čvrstu odluku da želite zaraditi ozbiljne novce klađenjem i viđe se ne zadovoljavajte povremenim dobicima koji se događaju rijetko i koji su često splet sretnih okolnosti. Pratiti SvijetKladjenja forum na kojem možete naći kvalitetne informacije za klađenje iskusnih kladioničara potpuno besplatno, te počnite voditi evidenciju za klađenje za svoje dobro. Nakon par mjeseci biti ćete nam zahvalni na ovom savjetu koji će, ako ga se budete pridržavali, definitivno unaprijediti vaše klađenje te poboljšati rezultate.