[Bet365 BIH] Bonus za klađenje do 50€ za nove igrače

Bet365 kladionica je lansirala ekskluzivnu promociju za nove igrače iz BIH koja traje limitirano vrijeme! Ne propustite otvoriti račun za klađenje danas i uzeti do 50€ bonusa na prvu uplatu na svoj Bet365 BIH račun za klađenje.

Bet365 BIH

Izvor: bet365.com

Otvorite račun za klađenje sad klikom na gumb ispod ovog teksta, a nakon otvaranja računa slijedite naše upute u nastavku kako bi uzeli svoj bonus na prvu uplatu do 50€ za igrače iz BIH u, prema našem mišljenju, najboljoj online kladionici na svijetu.

OTVORI RAČUN!

Kako bi se kvalifikovali za ovaj bonus, morate napraviti uplatu od minimalno 5€ ili više i imat ćete pravo na bonus od 100% na vašu uplatu, do maksimalno 50€. Znači ako uplatite 50€ dobit ćete i 50€ bonusa te će vaše stanje računa biti 100€.

Kako uzeti bonus dobrodošlice do 50€ za nove igrače iz BIH?

 1. Nakon što otvorite račun za klađenje te prvu uplatu odaberite ‘Members’.

Izvor: bet365.com

2. Odaberite ‘Offers’‘Offers Available’ i odaberete ‘Claim Now’.

Izvor: bet365.com

Kako bi se kladili sa svojim bonusom, jednostavno obrnite iznos svoje kvalifikacijske (prve) uplate barem jednom na sportove i tržišta po svom izboru. Dakle, ako ste uplatili 50€, nakon što zbroj vaših uplata bude 50€ ili veći bonus sredstva (50€) će biti dostupna za klađenje.

Kako bi isplatili bonus potrebno je tri puta okrenuti uplaćeni iznos i bonus, prije zatraživanja isplate.

OTVORI RAČUN

Bet365 BIH Uslovi

Bet365 BIH bonus

Izvor: bet365.com

 1. Napravite kvalifikacionu uplatu od najmanje 5€ ili više da biste se kvalifikovali za 100% bonus do 50€ za klađenje. Vaša kvalifikovana uplata mora biti postavljena sedam dana prije podizanja bonusa. Ukoliko prođe sedam dana, a niste otišli na ‘Claim Now’ onda vaša uplata više neće biti kvalifikaciona za ovaj bonus.
 2. Maksimalni bonus koji možete uzet je 50€. Ako ste uplatili 50€ ili više, kvalifikovat ćete se za maksimalni bonus od 50€.
 3. Da biste se kladili sa svojim bonusom, zatražite ga nakon uplate na ‘Members’ – ‘Offers’, a zatim obrnite iznos kvalifikovane uplate jednom na sportovima i tržištima po vašem izboru.
 4. Morate imati pogođene oklade u vrijednosti tri puta većoj od vaše kvalifikacione uplate i bonusa prije podizanja novca.
 5. Ako zahtjevi o obrtajima ovog bonusa nisu ispunjeni u roku od 90 dana od dana preuzimanja bonusa, sva sredstva koja su na vašem bonus balansu će biti oduzeta.
 6. Ova promocija vrijedi do 23:59, 29.11.2018, za igrače iz BIH.
 7. Rezidenti sljedećih zemalja nisu podobni za ovu ponudu: Albanija, Argentina, Armenija, Azerbejdžan, Bahami, Bangladeš, Belorusija, Bolivija, Brazil, Čile, Kina, Kolumbija, Kostarika, Hrvatska, Kuba, Dominikanska Republika, Ekvador, Latvija, Litvanija, Makedonija, Malezija, Malta, Meksiko, Moldavija, Maroko, Nikaragva, Nigerija, Pakistan, Panama, Paragvaj, Peru, Egipat, Katar, Rusija, Srbija, Slovačka, Slovenija, Tajvan, Tunis, Ukrajina, Urugvaj i Vijetnam.
 8. Ako se postupak dizanja ili prenosa novca vrši prije nego što zatražite svoj bonus, onda se sve prethodne uplate neće računati prema inicijalnim kvalifikacionim kriterijumima, a ako se postupak dizanja ili prenosa novca vrši nakon što zatražite svoj bonus, ali prije nego što ga obrnete, onda će sav novac sa bonus balansa biti oduzet i promocija vam više neće biti dostupna.
 9. Možete imati samo jedan aktivan bonus po računu. Da biste zahtijevali još jedan bonus, trenutni aktivni bonus mora biti završen ili zatvoren.
 10. Svaka pojedinačna oklada mora biti sa koeficijentima 1.50 ili većim, a manji koeficijenti se neće računati kao obrnuti. U višestrukim okladama, to jest sa više parova na jednom listiću, barem jedan od tih parova mora imati koeficijent od 1.50 ili veći da bi se računali kao obrnuti.
 11. U kombinacijama utakmica koje imaju samo dva ili tri potencijalna ishoda (na primjer, oklada na rezultat), gdje ste stavili opklade na više od jednog potencijalnog ishoda, bilo da je to prije meča ili uživo, samo listić sa najvišim kumulativnim ulogom će se računati kao obrnuti (ako ste postavili više ishoda na jedan par sa istim ulogom na više listića, onda će se samo jedan računati kao obrnuti.
 12. Sve oklade koje su dobivene na drugim litićima neće se računati kao obrnute. Ovo se primjenjuje u vezi sa drugim ograničenjima.
 13. Na primjer, ako ste uložili 10€ na Manchester Unitedovu pobjedu protiv Chelseaja, zatim 15€ na pobjedu Chelseaja protiv Manchester Uniteda na koeficijente 1.50 ili veće, samo će se računati obrnutim ulog na Chelsea. Ako su obje oklade bile 10€ samo će se jedna računati kao obrnuta.
 14. Oklade na Azijski hendikep i golove, prije početka utakmice ili uživo se neće računati kao obrnute.
 15. Oklade koje su isplaćene prije vremena ili postavljene na Instant igre se neće računati kao obrnute.
 16. Ako se oklada editira sa opcijom ‘Edit Bet’, originalni ulog se neće računati kao obrnut i dok će se taj novi ulog računati.
 17. Ako je bilo koji termin ove ponude ili promocije prekršen ili postoji bilo kakav dokaz o nizu oklada koje je postavio klijent ili grupa klijenata, što zbog bonusa za uplatu, poboljšanih plaćanja, besplatnih oklada, oklada bez rizika ili bilo koje druge promotivne ponude rezultira garantovanim profitom klijenta, bilo to pojedinačno ili grupno, bet365 ima svako pravo da ukine bonus, poboljšano plaćanje, besplatnu okladu ili bilo kakvu uplatu listića sa bonusom kojeg ste dobili.

OTVORI RAČUN

Saznaj više o Bet365 kladionici

Time limits and T&Cs apply. Gamble responsibly, 18+, T&C Apply.