Freebet Mania – Uzmi do 50€ svaki dan

Freebet Mania je promocija koju pokreće Bwin kladionica. Uz ovu promociju možete osvojiti 50€ besplatnih oklada svaki dan. Freebet Mania je odlična promocija u kojoj sudjeluješ automatski, kladeći se u Bwin kladionici a ovisno o prometu koji napraviš danas, sljedećeg dana dobivaš besplatnu okladu i tako u nedogled.

Freebet Mania

Što se više kladiš, vrijedniju besplatnu okladu možeš osvojiti. Ukoliko već nemaš račun u bwin kladionici sada je vrijeme da ga napraviš i uz svakodnevno klađenje možeš dobiti i besplatne oklade za sljedeći dan.

Možeš postaviti neograničeni broj oklada sa minimalno dva para na listiću i koeficijent za svaki par većim od 1.50. Ovisno o prometu napravljenom tog dana, sljedeći dan dobivaš besplatnu okladu. Dakle, relevantan je jedino ostvareni promet, odnosno uplaćeni iznos u jednom danu, prema ranije navedenim kriterijima. Promet je isti uplatiš li 500€ na jednom listiću ili uplatiš 500 listića sa ulogom od 1€.

UZMI 50€ SVAKI DAN

Kako sudjelovati u Freebet Mania promociji?

Vrlo jednostavno, postaviš koliko god želiš oklada sa minimalnim koeficijentom od 1.50 sa ukupnim ulogom od 10€ i besplatna oklada za sljedeći dan je vaša.

Besplatne oklade se bilježe na kraju svakog dana, a svaki krug počinje u 08:00h, a završava se 24 sata kasnije, to jest u 07:59h. Sve oklade koje se naprave u ovom vremenskom periodu će automatski biti upisane nakon što se završi dnevni krug. Maksimalna besplatna oklada koju možeš osvojiti je 50€. Tablicu sa nagradama koje možeš osvojiti pogledajte ispod.

Freebet Mania

Dakle uzmimo za primjer da danas napraviš promet od 600€, sljedećeg dana dobiti ćeš besplantu okladu u iznosu od 50€. Ako sljedećeg dana, kada je npr. nešto slabija ponuda, napraviš promet od 230€ narednog dana dobiti ćeš bonus od 20€.

Toplo preporučujemo da sudjeluješ u ovoj promociji jer trenutno niti jedna kladionica na tržištu ne nagrađuje svoje vjerne korisnike ovoliko!

ŽELIM SUDJELOVATI

Odredbe i uvjeti

 1. Kvalifikacijske oklade za ovu promociju su sve kombinirane oklade s dva ili više odabira, svaki odabir mora imati koeficijent od 1.50 ili više.
  • Brojat će se samo postavljene I podmirene oklade za pravi novac.
  • Oklade postavljene kao besplaatne oklade neće se brojati.
  • Poništene oklade neće se brojati.
  • Isplaćene oklade (Cash –out) neće se brojati.
 2. Korisnici će biti nagrađeni dotičnom besplatnom okladom prema nagradnoj tablici na promocijskoj stranici za dotični dnevni krug.
  • Maksimalna vrijednost besplatne oklade u dnevnom krugu po korisniku iznosi €50.
  • Svaki dnevni krug počinje svaki dan u 08:00 CET i traje 24 sata do 07:59 CET slijedećeg dana.
  • Samo podmirene kvalifikacijske oklade unutar dotičnog dnevnog kruga biti će pripisane takvom dnevnom krugu.
  • Besplatne oklade biti će pripisane u roku od 4 sata nakon završetka dotičnog dnevnog kruga.
  • Svaka besplatna oklada vrijediti će 24 sata nakon pripisivanja.
 3. Samo registrirani korisnici na bwin-u koji vide ovu promociju u svojoj “Moje promocije” biti će podobni za ovu promociju.
 4. bwin zadržava parvo izmijeniti ili povući ovu ponudu u bilo kom trenutku i bez obavijesti.
 5. bwin-ova odluka po svim pitanjima vezanim za ovu promociju biti će konačna.
 6. Sudjelovanjem u ovoj promociji, prihvatili ste ova specifična pravila te naša standardna promocijska pravila.