POBJEDNIK DANA: BET-AT-HOME POKLANJA 50€ SVAKOG DANA

POBJEDNIK DANA: BET-AT-HOME POKLANJA 50€ SVAKOG DANA

Pobjednik dana je odlična promocija jedne od najboljih svjetskih kladionica na svijetu. Bet-at-home.com nam donosi sjajnu promociju za sve kladioničare, ali i one koji će to tek postati. Da li ste znali da bet-at-home.com kladionica nasumično bira jednog igrača dnevno od svih registriranih, kako bi ih nagradili sa 50 eura koji sjedaju na njihov račun. Za nove članove koji se tek registriraju postoji i poseban bonus od 50€, bez svakodnevnog izvlačenja dobitnika nagrade.

POBJEDNIK DANA

Ponuda na koju se možete kladiti u Bet-at-Home kladionici, uključuju razne sportove kao što su nogomet, utrke konja, tenis, golf, cricket, ragbi, boks, košarka, snooker, pikado, hokej na ledu, futsal, stolni tenis, kuglanje, zimski sportovi, bejzbol, rukomet, borilački sportovi, Američki nogomet itd..

Bet-at-Home aplikacija također može biti skinuta na vaš desktop ili mobitel, kako bi što lakše i brže pristupili svojim računima.

SKINITE SVOJU APLIKACIJU OVDJE

ZA NOVE ČLANOVE

Novi članovi će dobiti bonus od 50€. Sve što je potrebno, jest da se registrirate na kladionicu (najjednostavnije klikom na donji gumb), a nakon toga će na Vaš email stići ‘šifra bonusa’ koju morate ukucati na svom računu. Samim registriranjem sudjelujete u promociji ‘Pobjednik dana’.

OTVORITE SVOJ BESPLATNI RAČUN SADA!

ZA STARE ČLANOVE

‘Pobjednik dana’ je promocija koju je omogućila kladionica Bet-at-home koja svakodnevno bira jednog od svih registriranih igrača i poklanja mu 50€ bonusa za klađenje. Članovi mogu osvojiti 50€ tako što će se samo logirati na svoj bet-at-home račun prije 23.59h istog dana kada su postali dobitnici nagrade.

IZGLEDA VRLO JEDNOSTAVNO I ZAISTA JESTE!

Ukoliko se igrač koji je proglašen za pobjednika dana, taj dan ne prijavi na svoj račun, njegovih 50€ se dodaje pobjedniku za naredni dan, što bi ukupno bilo 100€ nagrade za tog člana. Ako članovi, dobitnici nagrada nisu  tri dana za redom podigli nagradu, a četvrti  dan član se prijavi na svoj račun, onda on dobija i nagrade prethodnika koji nisu preuzeli svoje nagrade. Ovo znači da članovi koji se klade na bet-at-home kladionici imaju šansu da dobiju izvanredne jackpot nagrade. Zbog toga je lojalnost i aktivno igranje u bet-at-home kladionici itekako isplativo, pa obratite pozornost na ovu promociju ukoliko posjedujete račun, te ukoliko još nemate račun, svakako je ovo još jedan razlog da napravite isti.

REGISTRUJTE SE I OSVOJITE BONUS OD 50€!

UVJETI I PRAVILA ZA PROMOCIJU ‘POBJEDNIK DANA’

 • ‘Pobjednik dana’ bira se jednom dnevno, sistemom slučajnih brojeva, između svih registriranih korisnika kompanije bet-at-home.com.
 • Ako se odabrani korisnik prijavi na svoj račun istog dana prije 23:59 (CET), na njegov račun, automatski će sjesti dobitak dana.
 • Ako se korisnik ne prijavi na svoj račun, dobitak se pridodaje jackpotu i ukupni iznos (+50 EUR) prenosi se u sljedeći dan.
 • Čim se ‘Pobjednik dana’ prijavi na svoj račun, automatski će dobiti poruku u kojoj stoji da je baš on dobitnik.
 • Svojim sudjelovanjem dajete dopuštenje Bet-at-Home kladionici da objavi (u skraćenoj verziji) vaše ime u slučaju da pobijedite.

PROMOCIJA – POŠALJITE MI 60€

Još jedna promocija od strane Bet-at-Home kladionice koja se zove Pošaljite mi 60€. Bet-at-Home svakodnevno šalje 60€ putem sms poruke. Bet-at-home.com započinje dnevno slanje vaučera vrijednog 60 EUR – i to slučajnim odabirom korisnika putem tekstualne poruke direktno na mobilni telefon. Jednostavno unesite svoj ispravni broj mobilnog telefona i automatski ćete sudjelovati!

1ba3faa

Savjetujemo vam da provjerite svoj broj mobitela na računu u opciji ‘Osobni podaci’ kako bi bili sigurni da je to vaš pravi broj.

KAKO SUDJELOVATI U PROMOCIJI ‘POŠALJITE MI 60€’ ?

 • Pobjednik će biti izabran među svim postojećim bet-at-home.com korisnicima prema principu nasumičnog odabira.
 • Vaučer kod će biti poslan putem tekstualne poruke.
 • Tekstualna poruka će biti poslana svakog dana između 10:00 i 14:00 (CET).
 • Vaučer kod je potrebno iskoristiti pod Upravljanje računom – “Iskoristite voucher”.
 • Svaki sudionik prihvaća da je njegovo ime kao i broj telefona javno dostupno u kodiranom obliku u slučaju pobjede.
 • bet-at-home.com zadržava pravo otkazivanja ili promjene ove promocije u bilo koje vrijeme po vlastitom nahođenju.

UPLATE I ISPLATE

Bet-at-Home kladionica prihvaća sljedeće vrste uplata: Visa, MasterCard, Bank Wire Transfer, Skrill, Neteller, Ukash, PaySafeCard i Cash Money Transfer.

KMqx3Mm

MISIJA KOMPANIJE BET-AT-HOME.COM

MOTO KLADIONICE BET-AT-HOME: Život je igra. Tako zvuči naš moto kojeg se uvijek trudimo držati.

VIZIJA: Uz naš stalno rastući, inovativni spektar proizvoda, na dobrom smo putu da postanemo jedna od vodećih kladioničarskih kuća u Europi. Naše profesionalno osoblje radi s entuzijazmom i ambicijom kako bi dodatno proširili našu već impozantnu ponudu. Uzbuđenje i zabava su uvijek prioritet na bet-at-home.com.

VRIJEDNOSTI KLADIONICE BET-AT-HOME: Fleksibilnost, timski rad, kolegijalnost, internacionalizam, i dinamika. Ovo su vrijednosti kojima stremimo svakog dana i koje određuju kako ćemo raditi, te kakva je obiteljska kultura naše kompanije.

OTVORITE SVOJ BESPLATNI RAČUN SADA!