Svi bonusi za klađenje za Svjetsko prvenstvo u Rusiji

Svi bonusi za klađenje za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji

Svjetsko nogometno prvenstvo odlična je prilika za otvoriti online račune za klađenje budući da se online kladionice natječu raznim bonusima dobrodošlice, besplatnim okladama za članove i ostalim promocijama kako bi privukli igrače. Donosimo vam vodič kako uzeti preko 600€ bonusa za klađenje!

Svi bonusi za kladjenje za svjetsko prvenstvo u Rusiji
i
Toplo preporučujemo da otvorite račune i iskoristite aktualne promocije.

1. Bet365 

Najbolja i najveća online kladionica koja, prema našem mišljenju, ima možda i najbogatiju ponudu za klađenje te ogroman broj razrada i specijalnih oklada. Uz razne personalizirane pogodnosti i besplatne personalizirane oklade za aktivne članove za trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva imaju i sljedeće promocije koje vrijede za sve članove:

3. Betfair

Betfair kladionica daje 100% bonusa na prvu uplatu do 100€ novim igračima. Dakle, nakon što se registrirate, napravite uplatu te slijedite upute dobit ćete 100% bonusa na iznos koji ste uplatili do 100€. Dakle ako uplatite 100€ na računu za klađenje imati ćete 200€.

100€ BONUSA ZA KLAĐENJE

4. 1xbet

1xbet kladionica, koja bilježi ogorman rast posljednjih godina i postaje ozbiljan igrač na tržištu, ima zanimljive promocije za Svjetsko nogometno prvenstvo.

100% bonusa do 100€ za sve nove korisnike – 1xbet kladionica daje bonus dobrodošlice za trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva svim novim igračima. Dakle nakon što otvorite račun i uplatite 100€ na računu za klađenje imat ćete 200€ za klađenje.

100€ BONUSA ZA NOVE KORISNIKE

Sretni petak – Ono po ćemu je 1xbet kladionica specifična jest upravo ova promocija gdje svim postojećim i novim igračima 1xbet kladionica daje 100% bonusa na uplatu napravljenu petkom do 100€. Upravo iz tog razloga preporučujem da, ukoliko radite uplate na 1xbet kladionici a već ste iskorsitili bonus dobrodošlice, planirate uplate petkom kako bi dobili dvostruko. Fanatastična stvar kod ove promocije jest što je promocija aktualna svakog petka, i svaki igrač može sudjelovati u istoj neograničeno, svakog petka. Dakle, ako svakog petka uplatite 100€, na računu ćete svakog petka dobiti dodatni 100€ za klađenje, odnosno vrijednost vaše uplate biti će 200€.

SRETNI PETAK

Sretna srijeda – Preduvjet kako bi mogli iskorstiti ovu promociju jest da ste sudjelovali u promociji sretni petak zadnjeg petka. Sretna srijeda omogućuje isto što i sretni petak, odnosno daje 100% bonusa na uplatu do 100€ svake srijede svim igračima koji su prethodnog petka sudjelovali u sretni petak promociji. Dakle, ako ste npr. prošlog petka uplatili 100€ te dobili 100€ bonusa za klađenje u petak, ukoliko u srijedu uplatite 100€ ponovo ćete dobiti 100€ za klađenje, odnosno sa 200€ ukupno uplaćenih (100€ u petak i 100€ u srijedu) ukupno ćete na računu za klađenje imati 400€.

SRETNA SRIJEDA

1xbet kladionica ima još promocija, međutim nemam ih namjere sve nabrajati i htio sam izdvojiti samo one najbolje koje osobno preferiram i koje mogu preporučiti za Svjetsko nogometno prvenstvo.

OTVORI RAČUN

5. 10bet

10bet kladionica je također lansirala specialnu promociju povodom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji te daju 50% bonusa do 100€ na prvu uplatu. Dakle, ako otvorite račun i uplatite 200€ na računu za klađenje imati ćete 300€.

100€ BONUSA DOBRODOŠLICE

Popis svih online kladionica i aktualnih promocija

Dakle, ako imate malo jaču banku za klađenje i želite iskoristiti sve bonuse evo kratkog popisa što napraviti i kako uzeti bonuse:

  1. Otvorite račun kod Bet at home kladionice, ili koristite postojeći te uplatite 222€ a na računu ćete imati 333€
  2. Otvorite račun kod Betfair kladionice i uplatite 100€ a na računu za klađenje ćete imati 200€
  3. Otvorite račun kod 1xbet kladionice i iskorstite prvo bonus dobrodošlice odnosno uplatite 100€ a na računu za klađenje ćete imati 200€. Nakon toga sudjelujte u promociji sretni petak i ponovno, u petak, napravite uplatu od 100€ a na računu za klađenje ćete imati dodatnih 100€ bonusa. Nakon toga, u srijedu, ponovno napravite uplatu od 100€ a zahvaljujući promociji sretna srijeda ponovno ćete dobiti 100€ za klađenje. I da već u petak ponovno možete iskoristiti ovu promociju. Dakle, ako slijedite navedene upute sa ukupno uplaćenih 300€ na računu za klađenje imati ćete 600€
  4. Otvorite račun kod 10bet kladionice te uplatite 200€ za klađenje i uzmite besplatnih 100€ bonusa dobrodošlice. Dakle, ako uplatite 200€ za klađenje na računu za klađenje ukupno ćete imati 300€.

Ako je previše zbunjujuće i previše informacija, nadam se da će ova tablica, koja ima sve na jednom mjestu, olakšati stvari.

Bonus za kladjenje za svjetsko nogometno prvenstvo

Bet at home Betfair

1xbet 10bet