NaslovnicaVijestiAndre Villas-Boas senzacionalno ponudio ostavku nakon što je Marseille doveo igrača kojeg...

Andre Villas-Boas senzacionalno ponudio ostavku nakon što je Marseille doveo igrača kojeg on nije želio!

Menadžer Marseillea Andre Villlas-Boas ponudio je ostavku nakon što je klub potpisao igrača kojeg nije želio.

Andre Villas-Boas senzacionalno

Klub je osigurao posudbu bivšeg igrača Manchester Cityja Oliviera Ntchama iz Celtica u posljednjem danu prijelaznog roka, ali dan kasnije, Villas-Boas tvrdi da nije želio potpisati Francuza.

Govoreći na konferenciji za novinare, bivši menadžer Chelseaja i Tottenhama dao je senzacionalnu najavu da je odboru rekao da želi dati ostavku.

“Nisam donio odluku. Konkrentno sam rekao ‘ne’ igraču,” rekao je Villas-Boas novinarima.

“Nisam bio svjestan toga, za potpisivanje sam saznao kada sam se probudio i otišao na web stranicu Marseillea. Dao sam svoju ostavku i rekao da se nisam slagao sa sportskom strategijom. Odobor mi nije dao povratnu informaciju. Ne želim novac, samo želim otići.”

“Ovaj je klub doživio dvije ili tri godine slučajnih transfera i ja to ne mogu prihvatiti. Sad sam usredotočen na Lens. Oni su za mene tim godine. Nećemo se moći pripremiti u najboljim uvjetima. I nastavit ću sve dok odbor ne zatraži da odem.”

“Ovo nema nikakve veze s incidentima koji su se dogodili tijekom vikenda. To je povezano sa sportskom stranom. Čak i odlazak Nemanje (Radonjića), bio sam obaviješten navečer … Čekam odgovor odbora , a ako je ne, nastavit ćemo. Ne želim novac kluba, niti novac Franka (McCourta). Jednostavno želim otići.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!