NaslovnicaVijestiAndres Iniesta tijekom petogodišnjeg boravka u Japanu utajio 3,5 milijuna eura poreza

Andres Iniesta tijekom petogodišnjeg boravka u Japanu utajio 3,5 milijuna eura poreza

Japanske vlasti utvrdile su da je legendarni španjolski nogometaš Andres Iniesta tijekom petogodišnjeg boravka u toj zemlji utajio 3,5 milijuna poreza. Bivši španjolski veznjak bio je član Vissel Kobea od 2018. do 2023., a japanska Porezna uprava utvrdila je da nije prijavio 860 milijuna jena (5,2 milijuna eura) prihoda, na koje mora platiti porez od 580 milijuna jena (3,5 milijuna eura). Japanske porezne vlasti zatražile su od Inieste da isplati novac, inače će morati na sud.

Iniesta je osvojio tri trofeja tijekom pet godina u Vissel Kobeu, uključujući naslov prvaka. Prošle je godine za najbolju momčad japanskog prvenstva odigrao ukupno 134 utakmice, uz učinak od 26 golova i 25 asistencija.

Pored Inieste, japanske vlasti otkrile su i pokušaje prijevare golmana Cereza Osake, Kim Jin-hyeona, koji duguje 700 milijuna jena (4,2 milijuna eura), te napadača Nagoye Grampusa Andersona Patrica koji duguje 600 milijuna jena (3,6 milijuna eura).

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!