NaslovnicaVijestiBarcelona objavila prva dva pozitivna slučaja na koronavirus u klubu!

Barcelona objavila prva dva pozitivna slučaja na koronavirus u klubu!

Koronavirusna situacija ne pokazuje znakove usporavanja, a sada su u Barceloni izvijestili da imaju prva dva pozitivna slučaja COVID-19 u svom osoblju.

Barcelona objavila

Prema izvještaju katalonskog Sporta, šef medicinske službe kluba Ramon Canal, kao i liječnik rukometne reprezentacije Josep Antoni Gutierrez, sada su u bolnici dok se bore protiv djelovanja virusa.

Srećom za klub u ovoj fazi, svi njihovi igrači, uključujući Lionela Messija i Luisa Suareza, rade na individualnim planovima treninga kod kuće, a ne smatra se da bi to moglo utjecati na njih.

U karanteni će nastaviti još četiri tjedna, zajedno s ostatkom Španjolske, prema pisanju Sporta.

Budući da je zdravlje i dobrobit svih ljudi očigledno prioritet svih nogometnih klubova, male su vjerojatnoće da će doći do žurbe po završetku utakmica od sezone 2019/20.

Jasno je, vrijeme je suštinsko, međutim, tek kada su stadioni proglašeni potpuno sigurnim,  upravna tijela i njihovi klubovi i članovi će razmotriti povratak na posao.

Kao što smo već vidjeli, širenje virusa toliko je virulentno da se nijedna odluka ne smije donositi prebrzo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!