NaslovnicaVijestiBrazilska influencerica otkrila zašto je ostavila legendarnog Kaku: Bio je previše savršen...

Brazilska influencerica otkrila zašto je ostavila legendarnog Kaku: Bio je previše savršen za mene

U nedavnom intervjuu, brazilska influenserica Caroline Celico objasnila je zašto je ostavila legendarnog nogometaša Kaku. Majka dvoje njegove djece izjavila je da je slavni nogometaš bio previše savršen za nju te je to bio glavni razlog za razvod nakon deset godina braka.

Ovaj par se razveo 2015. godine, što je izazvalo mnogo pažnje u javnosti, ali Celico je tek sada odlučila otvoreno progovoriti o razlozima tog koraka. “Kaka me nikada nije iznevjerio, uvijek se ponašao prema meni s poštovanjem, dao mi je divnu obitelj, ali nisam osjećala istinsku sreću. Nešto je nedostajalo. Problem je bio što je on bio previše savršen za mene”, prenose brazilski mediji.

Na taj način je osporila priče o Kakinom neverstvu, za koje su mediji tvrdili da je bio razlog razvoda. Riječi bivše supruge Kake izazvale su mnoštvo komentara i različitih mišljenja na društvenim mrežama. Dok su neki izrazili podršku i razumijevanje za nevolje brazilske influencerice, drugi su kritizirali njene razloge za prekid braka s muškarcem koji je, prema njenim riječima, bio “previše savršen”.

Nakon razvoda s influencericom, Kakin ljubavni život je nastavio dalje. Bivši nogometaš Milana i Real Madrida danas je u braku s Carolinom Batistom, s kojom ima još dvoje djece.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!