NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo isplanirao kraj svoje karijere: Evo u koji klub će otići...

Cristiano Ronaldo isplanirao kraj svoje karijere: Evo u koji klub će otići iz Juventusa!

Cristiano Ronaldo želi provesti dvije godine u bivšem klubu Sportingu prije nego što završi svoju karijeru, navode talijanski mediji.

Cristiano Ronaldo isplanirao

Jedan od najboljih igrača na svijetu želi emotivni povratak u klub u kojem je započeo svoju karijeru kada mu ugovor sa Juventusom istekne 2022. godine.

Ove vijesti nam donosi talijanski novinar Claudio Raimondi, koji tvrdi da Ronaldo želi ispoštovati ugovor u JUventusu, prije nego što se vrati u Portugal.

“Ronaldo ima ideju za svoju budućnost. On želi ispoštovati svoj ugovor u Juventusu, a onda igrati za Sporting dvije godine.”

“Cristiano nema namjeru napustiti Juventus, želi ispoštovati svoj ugovor, koji se završava 2022. godine.”

“Nema šanse za povratak u Španjolsku i Real Madrid, dok Manchester United nema finansijsku moć za taj transfer.”

“Nema uslova za njegov odlazak iz Juventusa, pogotovo zbog osobnih razloga i povezanosti sa sponzorima.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!