NaslovnicaVijestiDOGOVOR POSTIGNUT: Dobio je trogodišnji ugovor i napušta Old Trafford ovog ljeta!

DOGOVOR POSTIGNUT: Dobio je trogodišnji ugovor i napušta Old Trafford ovog ljeta!

Dogovor postignut! Dobio je trogodišnji ugovor i napušta Old Trafford ovog ljeta! Vezni igrač Manchester Uniteda Ander Herrera se navodno približava transferu PSG-a.

Dogovor postignut

Španjolac se bliži kraju svog ugovora sa Unitedom i bit će slobodan agent ovog ljeta, dok će razgovarati o njegovoj budućnosti i vjerojatno će napustiti Old Trafford.

Sada izgleda kao da se Herrera pomakao korak bliže odlasku, a 29-godišnjak je navodno prihvatio PSG-ovu ponudu za trogodišnji ugovor, iako ni klub ni predstavnici igrača to još nisu potvrdili.

To bi mogao biti udaraca za Crvene đavole, a Herrera se često pokazao kao pouzdan igrač sa velikom radnom etikom.

Unatoč tome što nije tamo sa najboljim veznjacima na svijetu, očito da ima svoju kvalitetu, sa velikim klubom kao što je PSG naizgled je spreman kockati se sa njim ovog ljeta.

The Times povezuje Manchester Uniteda sa mnoštvom mogućih zamjena usred parka, kao što su Declan Rice iz West Hama i Saul Niguez iz Atletico Madrida, koji bi se mogli smatrati pojačanjima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!