NaslovnicaVijestiEdin Džeko pristao potpisati novi ugovor s Interom

Edin Džeko pristao potpisati novi ugovor s Interom

Kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko navodno je pristao potpisati novi kratkoročni ugovor s Interom koji bi trebao produljiti njegov boravak u glavnom gradu Lombardije.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Džeko se pridružio Nerazzurrima u kolovozu 2021. i od tada se pokazao kao važna figura u momčadi Simonea Inzaghija. Talijani ga opisuju kao pouzdanog strijelca i iskusnog pobjednika, koji pomaže klubu na terenu i izvan njega.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Džeko je ponovno dokazao svoju kvalitetu za Inter u nedavnoj prvoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv gradskog rivala Milana postigavši ​​prvi pogodak nakon samo osam minuta i donio svojoj momčadi ključnu prednost na početku utakmice.

Kako danas prenosi La Gazzetta dello Sport, Džeko je pristao potpisati novi jednogodišnji ugovor s Interom koji bi ga za klub vezao do lipnja 2024. godine. Njegov novi ugovor bit će vrijedan 5 milijuna eura, što je manje od trenutne plaće od 6 milijuna eura neto po sezoni.

Bh. veteran je prvotno tražio dvogodišnji ugovor, dobio je ponude i iz MLS-a, no želja za nastavkom natjecanja na visokoj razini natjerala ga je da prihvati 12-mjesečni ugovor, izvještavaju talijanski novinari.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!