NaslovnicaVijestiErling Haaland pokazao ozljede na nogama nakon utakmice protiv Brightona

Erling Haaland pokazao ozljede na nogama nakon utakmice protiv Brightona

Na svom Instagram profilu, Erling Haaland podijelio je sliku svojih ogrebotina na nogama nakon zaostale utakmice 32. kola Premier lige između Brighton-a i Manchester City-ja (1:1). Norveški napadač pokazao je svoju hrabrost i predanost igri, dok je nesebično asistirao Philu Fodenu za vodeći pogodak u 25. minuti. Unatoč izjednačenju golom Juliana Encisa iz Paragvaja u 38. minuti, kada je fantastično pogodio s 30-ak metara, Haaland je ostavio svoj trag na terenu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


U 79. minuti, Erling Haaland je postigao pogodak, no nakon VAR-provjere, gol je poništen zbog prekršaja Norvežanina nad stoperom Brightona, Levijem Colwillom. Trener Cityja, Pep Guardiola, izrazio je nezadovoljstvo odlukom, zbog čega je dobio žuti karton od glavnog suca, Simona Hoopera. “Ako je taj prekršaj, onda bi trebali smatrati i 25 dugih lopti upućenih prema Erlingu kao prekršaje”, komentirao je Guardiola za Sky Sports.

U prvoj minuti sudačke nadoknade, Jan Paul van Hecke, branič Brightona, dobio je žuti karton zbog prekršaja nad Haalandom. Valja se prisjetiti da je Guardiola već ranije ove sezone izrazio nezadovoljstvo zbog stopera Evertona, Yerryja Minu, koji je, u borbi s Haalandom, ostavio ogrebotine i modrice na zvijezdi Cityja.

Nakon dolaska iz Borussije Dortmund ljeta 2022. godine, Haaland je započeo svoju prvu sezonu u Cityju s nevjerojatnim rezultatima. U 51 nastupu, uspio je postići izvanrednih 52 pogotka za engleski klub. Unatoč tome, Haalandu predstoji još jedna prvenstvena utakmica protiv Brentforda, finale FA kupa protiv Manchester Uniteda te finale Lige prvaka protiv Intera.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!