NaslovnicaVijestiEvo koliko bi svaki klub zaradio u Super ligi!

Evo koliko bi svaki klub zaradio u Super ligi!

Timovi koji se budu natjecali u Super ligi, mogli bi zaraditi nevjerojatnih 400 milijuna dolara godišnje, daleko više od Lige prvaka.

Evo koliko

U nedelju je otkriveno da se 12 najvećih europskih klubova dogovorilo o planovima za stvaranje odvojenog natjecanja Super lige.

Manchester Cityju, Manchester Unitedu, Chelseaju, Liverpoolu, Tottehamu i Arsenalu, velikoj šestorci, pridružili su se Inter, Milan, Juventus, Atletico Madrid, Real Madrid i Barcelona u dogovaranju planova.

Otkriće je došlo sa širokim osuđivanjem svih u nogometu, a Gary Neville je glasno kritizirao ovu grupu na Sky Sportsu, nakon pobjede Uniteda protiv Burnleya.

Iako su navijači razumljivo iznervirani odlukom klubova, New York Times izvještava da bi uključeni timovi mogli zaraditi do 400 milijuna dolara godišnje od tog natjecanja.

Vjerojatno je da će format natjecanja omogućiti da onima koji budu uključeni u početku bude zajamčeno mjesto u natjecanju, za razliku od Lige prvaka, dok će im zarađivati gotovo četiri puta više od UEFA-inih natjecanja.

Predloženo je 15 klubova članova osnivaša, ali do sada su ekipe iz Francuske i Njemačke ili odbile tu priliku da budu uključene ili nisu pozvane.

Oba prošlogodišnja finalista Lige prvaka, Bayern i PSG, do sada su odbili Superligu, a izvor iz PSG-a tvrdi da je klub želio biti lojalan UEFA-i.

Druga izvješća govore kako fond JP Morgan od 6 milijardi eura podupire projekat pretplatničkom uslugom DAZN koja plaća 3.5 milijarde dolara za televizisjka prava, što će vjerojatno biti ekskluzivno u cijelom svijetu s obzirom na to da je internetska usluga.

Iako bi trebalo biti uključeno 15 klubova osnivača, u natjecanju bi svake sezone bilo 20 klubova, kao što su klubovi najavili u nedelju navečer.

Tada bi se momčadi podijelile u dvije skupine, sa po tri najbolje koje su se automatski kvalificirale za četvrtfinale, a četvrte i pete u svakoj skupini natjecale bi se u doigravanju za posljednja dva mjesta u nokaut fazi.

Prema najavi u nedelju, prvobitno su postojali planovi da natjecanje započne za dvije godine, no zapravo bi mogli započeti u kolovozu.

Liga prvaka trebala je u ponedjeljak objaviti planove za obnovu u svom formatu, koji bi trebali predati veću moć najvećim klubovima na kontinentu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!