NaslovnicaVijestiFIFA potvrđuje VAR revoluciju, najavili uvođenje opcije iz tenisa

FIFA potvrđuje VAR revoluciju, najavili uvođenje opcije iz tenisa

Predsjednik Svjetske nogometne federacije (FIFA), Gianni Infantino, objavio je danas na Kongresu u Bangkoku revolucionarnu vijest na koju je već dugo nagovaran. Naime, kao i u tenisu, uvodi se opcija da svaka ekipa na vlastiti zahtjev ima dvije provjere VAR-a po utakmici.

“Bit će organizirano tako da trener svake momčadi može zatražiti pomoć VAR-a dva puta tijekom utakmice. Ako se nakon takve provjere promijeni prvotna odluka suca, momčad koja je zatražila provjeru i dalje će imati pravo na dvije provjere. Međutim, ako VAR potvrdi odluku suca s terena nakon takvog zahtjeva, momčad koja je zatražila provjeru izgubit će pravo na jednu provjeru po svom zahtjevu”, izjavio je Infantino.

Prvi čovjek svjetskog nogometa dodao je da će FIFA razvijati i unaprijediti VAR.

“Taj sustav koristi 65 nacionalnih saveza, ali sada ćemo ga poboljšati. Napravili smo bazičniju tehnologiju s manje kamera i bez sudaca koji odlučuju, tako da će to biti svima dostupno i lakše za implementaciju. Taj sustav već se testira”, rekao je Infantino.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!