NaslovnicaVijesti(FOTO) Ekstremne nove frizure Paul Pogbe i Anthony Martiala!

(FOTO) Ekstremne nove frizure Paul Pogbe i Anthony Martiala!

Dvojac iz Manchester Uniteda Paul Pogba i Anthony Martial su promijenili frizure tijekom ove pandemije koronavirusa, obje zvijezde su odlučile obrijati glavu.

Ekstremne nove frizure

Premier liga i nogomet diljem svijeta su trenutno na čekanju, jer borba protiv koronavirusa je i dalje prioritet.

Odlučeno je da se sve utakmice suspendiraju najranije do 30. travnja u Engelskoj, iako je sezona produžena na neograničeno razdoblje kako bi se omogućilo završavanje sa odgođenim Europskim prvenstvom također, koji će se igrati sljedeće godine.

Zauzvrat, vrijeme će pokazati hoće li Premier liga biti zaključena, iako je očigledno, s obzirom na pauzu i činjenicu da su trenutno svi kod kuće, Pogba i Martial su ovog tjedna obrijali glavu iz čiste dosade.

Navikli smo vidjeti Pogbu sa novim frizurama svakog tjedna, pa nam neće biti neobično, no Martial je druga priča. Pogledajte ispod slike novih frizura ovog dvojca.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!