NaslovnicaVijestiGeorgina Rodriguez je trudna. Ona i Cristiano Ronaldo očekuju blizance!

Georgina Rodriguez je trudna. Ona i Cristiano Ronaldo očekuju blizance!

Cristiano Ronaldo objavio da je njegova partnerica Georgina Rodriguez trudna i da čekaju blizance. Superzvijezda Manchester Uniteda objavila je sliku sebe i Rodriguez u krevetu na Instagramu te napisao: “Drago mi je što možemo objaviti da očekujemo blizance.”

Georgina Rodriguez

“Naša srca su puna ljubavi – jedva čekamo da ih upoznamo.”

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Rođenjem blizanaca Ronaldo će postati otac šestero djece.

Rodriguez sa 36-godišnjakom već dijeli kćer Alanu, koja ima tri godine, a Ronaldo ima sina Cristiana Jnr (11) i blizance Evu i Matea, oboje po četiri godine.

Nekoliko minuta nakon objave na društvenim mrežama, njegova majka Dolores Aveiro napisala je na svom Instagramu: “Neka se moji unuci rode zdravi. To je ono što je najvažnije.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!