NaslovnicaVijestiIran zatražio od FIFA-e da suspenduje Izraelski nogometni savez zbog rata u...

Iran zatražio od FIFA-e da suspenduje Izraelski nogometni savez zbog rata u Gazi

Iranski nogometni savez objavio je da je zatražio od FIFA-e da suspendira Izraelski nogometni savez zbog ratnih dešavanja u Gazi. U službenom priopćenju na internetskoj stranici nogometnog saveza, Iran je zatražio “potpunu suspenziju” Izraelskog saveza u svim nogometnim aktivnostima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Osim toga, Iranci su od FIFA-e i njenih članica zatražili hitno poduzimanje ozbiljnih mjera kako bi spriječili daljnje izraelske zločine te osigurali pristup hrani, vodi, lijekovima i medicinskim potrepštinama za nevine civile.

Prema podacima Ministarstva zdravlja u Pojasu Gaze, u dosadašnjoj izraelskoj agresiji živote je izgubilo najmanje 27.947 ljudi, većinom žena i djece.

Važno je napomenuti da Islamska Republika Iran ne priznaje Izrael kao zemlju, smatrajući je svojim neprijateljem, te zabranjuje svaki kontakt između iranskih i izraelskih sportaša. Prošlog kolovoza, iranske vlasti su doživotno suspendirale dizača utega Mostafu Rajaeija nakon što se rukovao s izraelskim natjecateljem na događaju u Poljskoj, izvijestili su državni mediji tada.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!