NaslovnicaVijestiJack Grealish prije utakmice s Real Madridom prakticira poseban ritual na 110...

Jack Grealish prije utakmice s Real Madridom prakticira poseban ritual na 110 stupnjeva

Osvajač trostruke krune i europski prvak, Manchester City, iznimno dobro se nosi s gustoćom rasporeda nakon nedavne reprezentativne pauze. Momčad Pepa Guardiole remizirala je 3:3 u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka protiv Reala, a zatim je u ligi pobijedila Luton s visokih 5:1.

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol postigao je gol u oba susreta, dok su istodobno Arsenal i Liverpool doživjeli poraze. To je rezultiralo time da je Manchester City zauzeo vrh tablice Premier lige, izgledajući kao glavni favorit za osvajanje šestog naslova prvaka u posljednjih sedam godina, sa šest preostalih kola do kraja sezone.

Trenutačno je fokus Cityja na Ligi prvaka, gdje će se u utorak na Etihadu susresti s Real Madridom. Engleski mediji otkrivaju da se Jack Grealish posebno priprema za Kraljevski klub.

Svake večeri prije spavanja, on i njegova djevojka Sasha Attwood odlaze u saunu na temperaturu od 110 stupnjeva te u njoj ostaju 10 minuta kako bi izbacili toksine iz tijela. Nakon toga, provode isto toliko vremena na svježem zraku u njihovoj vili koja vrijedi 6,5 milijuna eura.

“Njegova partnerica Sasha jako je zabrinuta za njegovo zdravlje i kondiciju, a oboje uživaju u tome što mogu ući u svoju osobnu saunu kad god žele. To je postala njihova nova rutina prije odlaska na spavanje”, piše The Sun.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!