NaslovnicaVijestiJack Grealish prije utakmice s Real Madridom prakticira poseban ritual na 110...

Jack Grealish prije utakmice s Real Madridom prakticira poseban ritual na 110 stupnjeva

Osvajač trostruke krune i europski prvak, Manchester City, iznimno dobro se nosi s gustoćom rasporeda nakon nedavne reprezentativne pauze. Momčad Pepa Guardiole remizirala je 3:3 u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka protiv Reala, a zatim je u ligi pobijedila Luton s visokih 5:1.

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol postigao je gol u oba susreta, dok su istodobno Arsenal i Liverpool doživjeli poraze. To je rezultiralo time da je Manchester City zauzeo vrh tablice Premier lige, izgledajući kao glavni favorit za osvajanje šestog naslova prvaka u posljednjih sedam godina, sa šest preostalih kola do kraja sezone.

Trenutačno je fokus Cityja na Ligi prvaka, gdje će se u utorak na Etihadu susresti s Real Madridom. Engleski mediji otkrivaju da se Jack Grealish posebno priprema za Kraljevski klub.

Svake večeri prije spavanja, on i njegova djevojka Sasha Attwood odlaze u saunu na temperaturu od 110 stupnjeva te u njoj ostaju 10 minuta kako bi izbacili toksine iz tijela. Nakon toga, provode isto toliko vremena na svježem zraku u njihovoj vili koja vrijedi 6,5 milijuna eura.

“Njegova partnerica Sasha jako je zabrinuta za njegovo zdravlje i kondiciju, a oboje uživaju u tome što mogu ući u svoju osobnu saunu kad god žele. To je postala njihova nova rutina prije odlaska na spavanje”, piše The Sun.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!