NaslovnicaVijestiJetro Willems otkrio da je švercao kokain u Nizozemsku kao 9-godišnjak!

Jetro Willems otkrio da je švercao kokain u Nizozemsku kao 9-godišnjak!

Jetro Willems otkrio je da je švercao kokain u Nizozemsku kao 9-godišnje dijete.

Jetro Willems otkrio

Rođen na karipskom otoku Curacao, Willems se sa obitelji preselio u Nizozemsku radi boljeg života, ali još uvijek nije imao puno novca.

I tako su njegovi roditelji smatrali da im ne preostaje drugo nego da pokušaju unijeti drogu u zemlju u pokušaju da sastave kraj sa krajem.

“U određenom trenutku ostali smo bez novca”, rekao je Willems bivšem igraču Evertona Andyju van der Meijdeu u izvanrednom intervjuu.

“Čak i kad smo se zaposlili, nije ostalo dovoljno novca. Tada su moji roditelji rekli da ćemo švercati drogu.”

Ali kad su njegovi roditelji zakazali u svojoj misiji, svelo se na mladog Jetra i, na način koji ne biste očekivali da će proći bilo koje dijete, morao je nositi robu na letu.

Budući da je bio tako mlad, na otočnom aerodromu nisu ga pretražili.

“Tada sam se žrtvovao”, dodao je.

“Roditelji su razgovarali sa mnom o tome, jer sam bio nekako lud. Ako to moram učiniti za svoju obitelj, jednostavno ću to učiniti.

“Zalijepili su mi ga oko nogu. Bio sam jako čudan, ali zapravo ne obraćaju pažnju na djecu.”

“To je bilo svjetlo za nas. Sve je prošlo u redu, dobili su posao i sve je prošlo. Sve što želim je da nikada više ne dođem u tu situaciju.

“Rekao sam roditeljima da umjesto toga sestri daju sve što su planirali dati meni. Sve što sam želio bio je nogomet.”

“U konačnici je ta lopta na kraju spasila moj život.”

Srećom, Willems je krenuo iz tog razdoblja u životu jer je to pomoglo osigurati budućnost njegove obitelji.

Debitirao je za Spartu iz Rotterdama sa 16 godina, a kasnije je potpisao za PSV, gdje je upisao gotovo 200 nastupa i osvojio dva naslova prvaka u Eredivisie ligi.

Sa 18 godina i 71 dan, lijevi bek postao je najmlađi igrač ikad na Europskom prvenstvu kada je počeo nastup za Dansku na Euru 2012.

Trenutno igra za ekipu iz Bundeslige, Frankfurt, a šuška se da se vraća u Newcastle United nakon što je prošlu sezonu proveo tamo na posudbi.

Willems je upisao 20 nastupa prije nego što ga je ozbiljna ozljeda koljena držala van terena.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!