NaslovnicaVijestiKakvo iznenađenje za Kauboje: Pogledajte što ih je dočekalo po dolasku u...

Kakvo iznenađenje za Kauboje: Pogledajte što ih je dočekalo po dolasku u Stockholm!

Večeras se igra velika utakmica u polufinalu Europskog prvenstva. Rukometaši Hrvatske su iz Beča stigli u Stockholm. Igraju protiv Norvežana točno u 18 sati, nakon što je termin pomaknut sa 20:30.

Kakvo iznenađenje

Jasno je da se igrači moraju odmoriti i pripremiti za susret, kako fizički tako i psihički, jer igraju protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu. Ova reprezentacija Norveške je pobijedila svaku utakmicu do sada.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Ovo će biti sigurno najveća prepreka za Hrvatsku u dosadašnjem natjecanju, a Lino Čevrar je bio razočaran po dolasku u hotel u Stockholmu.

U ovom hotelu koji treba biti dom rukometašima Hrvatske u narednih nekoliko dana nema osnovnih stvari za trening i pripremu.

Hrvatska je po dolasku u hotel tražila stol za masažu kako bi naravno hrvatski rukometaši mogli da se odmore i pripreme za susret, te je taj stol navodno osnovno sredstvo za pripremu.

Nije da Hrvatska nije dobila taj stol, ali dobili su jedan vrlo mali stol na koji sigurno ne mogu stati neki visoki igrači, dok je Damir Kajba to objavio i na svom facebook profilu, te izgleda vrlo smiješno.

Najbolji koeficijenti na Hrvatsku protiv Norveške su u bet365 kladionici, a iznosi 3.25. Norveška je ipak ogroman favorit sa koeficijentom od 1.32 na njihovu pobjedu!

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!