NaslovnicaVijestiKratko i jasno. Ralf Rangnick odgovorio na prozivke Cristiana Ronalda

Kratko i jasno. Ralf Rangnick odgovorio na prozivke Cristiana Ronalda

Bivši privremeni menadžer Manchester Uniteda Ralf Rangnick odgovorio je Cristianu Ronaldu tvrdeći da ‘nije ni bio trener’ kada je stigao na Old Trafford.

Ronaldo nije birao riječi u svom eksplozivnom intervjuu s Piersom Morganom, koji će se u cijelosti prikazati na TalkTV-u u srijedu i četvrtak.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Među onima koje je Ronaldo kritizirao bio je Rangnick, koji je privremeno vodio United tijekom druge polovice prošle sezone.

Nijemac je dobio zadatak preokrenuti rezultate nakon što je United posrnuo pod vodstvom Olea Gunnara Solskjaera.

Nije uspio u tome, pobijedivši u samo 11 utakmica dok je United završio na šestom mjestu s najnižim brojem bodova u Premier ligi.

Ronaldo je rekao Morganu: “Nakon Olea, dovode sportskog direktora Ralfa Rangnicka, što nitko ne razumije.

“Ovaj tip čak nije ni trener. Veliki klub poput Manchester Uniteda koji je doveo sportskog direktora iznenadio je ne samo mene nego i cijeli svijet.

“Ako nisi čak ni trener, kako ćeš biti šef Manchester Uniteda? Nikad nisam ni čuo za njega.”

Rangnick je trebao ostati kao konzultant u Unitedu, ali je umjesto toga preuzeo posao u austrijskoj reprezentaciji.

Ralf Rangnick je sada odgovorio na ove prozivke: “Ja sam izbornik austrijske reprezentacije, nije moj posao da sudim o tome što je Ronaldo rekao. To je posao Manchester Uniteda i sportskih novinara”, izjavio je 64-godišnjak za Mirror.

Prije dolaska u Englesku, Rangnick je bio cijenjeni trener i direktor koji je pomogao Hoffenheimu i RB Leipzigu da uspiju u Njemačkoj.

Njegove metode zasigurno imaju rezultata. Austrijski veznjak Xaver Schlager brzo je stao u obranu svog šefa ranije u utorak.

“Ne poznajem Cristiana Ronalda osobno. Nemam pojma što ga je tamo spopalo”, rekao je za austrijske medije.

“Svi znaju koliki je utjecaj Rangnick imao u Austriji, Leipzigu i Salzburgu. Bio je uspješan posvuda. On je veliki profesionalac koji je također promijenio nogomet.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!