NaslovnicaVijestiLEICESTER KUPUJE U JUVENTUSU: Stigao tek ovog ljeta, a već napušta Staru...

LEICESTER KUPUJE U JUVENTUSU: Stigao tek ovog ljeta, a već napušta Staru damu!

Prema talijanskom novinaru Nicolu Schiri, tim u formi, Leicester City, ozbiljno je zainteresiran za Merih Demiral i Lisice su spremne ponuditi 30 milijuna eura (25 milijuna funti) za igrača Juventusa.

LEICESTER KUPUJE

Dean Jones iz Bleachera je nedavno tvrdio da je turska zvijezda poželjela napustiti talijanske divove u prijelaznom roku u siječnju.

Bleacher također izvještava da su za 21-godišnjaka zainteresirani velikani Premier lige Manchester United, Tottenham i Arsenal.

Schira također dodaje da je Leicester City spreman ponuditi igraču plaću od 3 milijuna eura (2,5 milijuna funti).

Demiral se tek ovog ljeta pridružio prvacima Serie A iz Sassuola, te je upisao tri nastupa za ‘Staru damu’.

Branič bi se lako mogao smjestiti na stranu Brendana Rodgersa. Demiral će vjerojatno biti zagrijan zbog šanse da surađuje sa sunarodnjakom Caglarom Soyuncuom u srcu obrane Lisica.

S obzirom na atraktivan nogomet koji Leicester trenutno igra, ovo bi mogao biti težak potez za odustajanje – pogotovo ako se uzme u obzir da je njegova uloga u Juventusu minimalna zbog žestoke konkurencije za mjesta.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!