NaslovnicaVijestiLiječnik koje je oživio Eriksena: Imao je puls i disao, a onda...

Liječnik koje je oživio Eriksena: Imao je puls i disao, a onda je sve stalo

Christisan Eriksen je stabilno te se oporavlja nakon jučerašnjeg teškog dana gdje se u 43’minute Europskog prvenstva srušio na terenu u utakmice Danske i Finske. Ukazivanje pomoći te reanimacija trajali su pred ekranima cijelog svijeta 15ak minuta, nakon ćega su TV kuće opravdano odlučile završiti prijenos.

Simo Kjaer i Joakim Maehle prvi su Eriksenu priskočili u pomoč do dolaska lječnika danske reprezentacije predvođenih Mortenom Boesenom.

“Kad sam došao do njega, ležao je na boku, disao je i osjetio sam puls. No onda je sve stalo. Počeli smo ga oživljavati i nakon nekoliko minuta smo, uz pomoć ostalih doktora, to i uspjeli. Prije nego što je otišao u bolnicu je sa mnom razgovarao dok je bio na nosilima”, kazao je Boesen.

Utakmica je završila pobjedom Finske 1:0 iako je Finska imala svega jedan udarac prema gol i to onaj iz koeg su postigli pogodak. Uz to Danska je propustila realizirati i kazneni udarac, potreseni svime što se događalo nogomet je jednostavno pao u drugi plan.

Izbornik Kasper Hjumand izjavio je “Jasno je da je praktički nemoguće normalno igrati nakon onoga što smo vidjeli. No moji igrači bili su nevjerojatni. Divim im se što su se vratili na teren i odigrali utakmicu do kraja. Jednostavno nisu željeli ne spavati čitavu noć i onda ujutro sjesti u autobus i otići nastaviti utakmicu. Željeli smo završiti tu priču”

Eriksen je razgovarao videopozivom sa igračima te im rekao da nastave utakmicu a nakon toga javio se u Whatsapp grupi Interove momčadi gdje su bile na stotine poruka podrške.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!