NaslovnicaVijestiLUIS ENRIQUE ODGOVORIO NA UPIT ARSENALA: Žele da on zamijeni Unai Emeryja!

LUIS ENRIQUE ODGOVORIO NA UPIT ARSENALA: Žele da on zamijeni Unai Emeryja!

Bivši menadžer Barceloe Luis Enrique trenutno ne želi preuzeti posao u Arsenalu. To je uprkos jakim glasinama da je španjolskom taktičaru već prišao šef Topnika Raul Sanllehi usljed mučenja Unai Emeryja u klubu.

LUIS ENRIQUE ODGOVORIO

Ostaje se za vidjeti hoće li Enriquea moći nagovoriti da promijeni mišljenje, ali čini se da je u ovom trenutku odlučne ‘ne’ kod njega.

Prema pisanju ESPN-a, to je zbog toga što on ne žuri da se vrati u menadžment nakon tragične nedavne smrti njegove kćerke.

Povrh svega, Enrique ne želi prihvatiti posao usred sezone, pogotovo sa Arsenalom u situaciji u kojoj se trenutno nalaze.

Izgleda da će trebati ogroman posao u sjevernom Londonu da se giganti vrata gdje su nekada bili, sa Emeryjem koji nije ostavio puno dojma otkad je preuzeo odgovornost kao zamjena za Arsene Wengera prije 18 mjeseci.

Enrqieu izgleda kao primamljiva opcija za Arsenal, ali oni će možda morati isprobati nekog drugog ako uskoro otpuste svog trenutnog menadžera.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!