NaslovnicaVijestiMAN CITY DOVODI POJAČANJE OD 89.5 MILIJUNA FUNTI: Guardiola je siguran da...

MAN CITY DOVODI POJAČANJE OD 89.5 MILIJUNA FUNTI: Guardiola je siguran da će im on pomoći da ponovo osvoje titulu Premier lige!

Zašto bi Ousmane Dembele za Macnhester City bio odlično pojačanje? Prema pisanju španjolskog El Desmarquea, krilni igrač Barcelone Ousmane Dembele razgovarao je sa Manchester Cityjem. Čini se da je Francuz razgovarao bez dozvole kluba, jer očajnički traži odlazak iz španjolskog prvaka.

MAN CITY DOVODI

Međutim, ovdje popis ne završava, jer je Dembele kontaktirao i Chelseaja kao i francuskog prvaka PSG-a u pokušaju oživljavanja svoje karijere koja je do sada bila narušena ozljedama.

22-godišnjak nikada nije izgledao prilično prilagođen na Nou Campu otkako je stigao na ljeto 2017. godine iz Borussije Dortmund za 89.5 milijuna funti.

Međutim, Dembeleu to nije bio najbolji početak, jer je odmah ozlijedio koljeno, što ga je držalo više od pet mjeseci van terena. Nedavno je pretrpio i svoju treću ozljedu mišića ove sezone, čime je ostao van terena 10 tjedana.

S ozljedama koje su odigrale svoju ulogu, mladi krilni igrač je do sada uspio skupiti samo pet nastupa ove sezone, postižući samo jedan gol.

Doveden kao nasljednik bivšeg igrača Barcelone Neymara, Dembele nije uspio ispuniti očekivanja, nakon što ga je njegov visokopozicionirani transfer učinio šestim najskupljim nogometašem u povijest.

U međuvremenu, branitelji naslova Premier lige, Manchester City nije u najboljoj poziciji, jer se nalaze na trećem mjestu sa 14 bodova manje od lidera Liverpoola.

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!