NaslovnicaVijestiManchester United dovodi pojačanje iz Italije za 53 milijuna funti!

Manchester United dovodi pojačanje iz Italije za 53 milijuna funti!

Manchester United navodno pregovara sa Juventusom oko potencijalnog dogovora o transferu brazilskog krilnog igrača Douglasa Coste.

Manchester United dovodi

Međutim, čini se da bi jedna od glavnih prepreka mogla biti Juventusova tražena cijena od 53 milijuna funti, s tim da je Manchester United trenutno daleko od plaćanja te naknade, navodi Calciomercato.

Crvenim đavolima bi odgovaralo više opcija u napadu od sljedeće sezone, a Costa se čini pristojnom opcijom za klub, čak i ako ovog mjeseca puni 30 godina i nije baš na vrhuncu.

Costa je imao dobru karijeru u Shakhtaru, Bayernu i trenutnom klubu Juventusu, a njegova vještina bi se mogla svidjeti navijačima Uniteda.

Manchester United ima ponosnu povijest igranja zabavnog i napadačkog nogometa, a Costa izgleda poput nekoga tko bi mogao savršeno da se uklopi u stil igre Olea Gunnara Solskjaera.

United je ovog ljeta također bio snažno povezan sa krilnim igračem Borussije Dortmund Jadonom Sanchom, ali Costa ima više smisla kao jeftina alternativa.

Unatoč tome, čini se da će Juventus morati smanjiti trenutne zahtjeve za 29-godišnjaka.

Manchester United svoju prvu utakmicu u novoj sezoni u Premier ligi igra protiv Crystal Palacea 19. rujna, gdje su ogromni favoriti za pobjedu sa koeficijentom 1.22 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!