NaslovnicaVijestiManchester United u velikim problemima. Nezadovoljno čak 17 igrača!

Manchester United u velikim problemima. Nezadovoljno čak 17 igrača!

Manchester United se suočava sa velikim problemima u svlačionici, nakon što je većina prve momčadi navodno nezadovoljna na Old Traffordu.

Manchester United u velikim

United je u ponedjeljak doživio težak poraz od Wolvesa sa rezultatom od 1-0 na domaćem terenu, čime je klub ostao četiri boda iza mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Izvještaji navode da je čak 17 igrača koji su trenutno nezadovoljni na Old Traffordu.

Anthony Martial će se pridružiti Sevilli u siječnju ako španjolski klub poboljša svoju ponudu za posudbu uz mogućnost trajnog preseljenja na kraju sezone.

Paulu Pogbi i Jesseju Lingardu na ljeto ističe ugovor i ne očekuje se da će potpisati nove, a već sada mogu razgovarati sa inozemnim klubovima.

Edinsonu Cavaniju je rečeno da ne može otići u siječnju, ali njemu također ističe ugovor na kraju sezone.

Phil Jones, koji je svoj prvi nastup u Unitedu nakon gotovo dvije godine upisao u porazu od Wolvesa, i Juan Mata su se povezivali s odlaskom na posudbe ovog mjeseca.

Privremeni menadžer Ralf Rangnick nije uspio ujediniti momčad otkako je u studenom zamijenio bivšeg menadžera Olea Gunnara Solskjaera, a United se sada suočava s izgledom da će izgubiti značajan broj igrača u sljedećih osam mjeseci.

Mnogi od njih su pod ugovorom i neće smjeti otići, ali se još uvijek očekuje značajan broj odlazaka – kako u siječnju tako i prije početka sljedeće sezone.

Rangnick je postao svjestan pogoršanja situacije na Old Traffordu nakon niza sastanaka s igračima kako bi razgovarali o njihovoj budućnosti.

Navodi se da su Donny van de Beek, Dean Henderson i Eric Bailly nezadovoljni malom minutažom i razmišljaju napustiti Old Trafford.

U međuvremenu, ostaju sumnje u budućnost Nemanje Matića, Freda i Dioga Dalota, koji će na ljeto ući u posljednju godinu svojih ugovora, iako United ima opciju produžiti ugovor Freda i Dalota za još godinu dana.

Prema izvješću, nekoliko drugih igrača u momčadi Uniteda također je zabrinuto zbog utjecaja koji Ronaldo ima na svoje međunarodne suigrače i druge igrače koji govore portugalski u momčadi – skupinu koja uključuje Bruna Fernandesa, Dalota, Freda i Alexa Tellesa.

U međuvremenu, privremeni menadžer Rangnick navodno nije uspio impresionirati igrače Uniteda otkako je preuzeo posao od Solskjaera.

Izvor je za Daily Mirror rekao: “Nije dobro. Atmosfera je jako loša i čini se da će pred Unitedom biti velikih problema.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!