NaslovnicaVijestiMbappe o transferu u Real: Nije pravi trenutak...

Mbappe o transferu u Real: Nije pravi trenutak…

Svakog prijelaznog roka jedna od glavnih tema je naredna destinacija Kyliana Mbappea, a najčešće se spominjao Real Madrid. Ipak, nikakvih konkretnih poteza oko realizacije eventualnog transfera nije bilo.

Tokom prethodnog prijelaznog roka često se govorilo da bi mladi Francuz mogao da pređe na stadion Santiago Bernabeu. Takva nagađanja poticala su i od pohvala koje je na račun Mbappea upućivao trener ‘kraljevskog kluba’ Zinedine Zidane.

“Svi pričaju o tome, ali nije pravi trenutak. Tek smo u siječnju. Zamislite da vam odgovorim na to pitanje. To ne bi bilo dobro za PSG, čiji sam igrač trenutno. Potpuno sam fokusiran na klub u kojem igram, želim da mu pomognem da napreduje, tako da nije dobro da sada pričamo o mojoj budućnosti”, rekao je Kyalian Mbappe.

“Kada sam stigao u Pariz imao sam 18 godina. Sada sam superstar. Moram da ostanem miran i fokusiran samo na igru”.

U jednom trenutku spominjalo se i da je Liverpool zainteresovan za mladog Francuza.

“Ono što Liverpool sada radi je nevjerovatno. Poput mašine su. Našli su ritam i igraju. Nisu izgubili nijedan susret u domaćem prvenstvu. Problem je što im sada svi traže mane, kako bi ih pobijedili”.

Iako Mbappe neće sa Parka prinčeva ove zime, velika je vjerovatnoća da će u januaru PSG napustiti Edinson Cavani, koji je ove sezone u sjeni Maura Icardija, a imao je dosta problema sa ozljedama.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!