NaslovnicaVijestiMessi odbio pola milijarde eura da bi igrao u Barceloni za minimalac

Messi odbio pola milijarde eura da bi igrao u Barceloni za minimalac

Lionel Messi je spreman napraviti sve potrebne žrtve kako bi se vratio u Barcelonu za mjesec dana na svoj 36. rođendan. Nakon dvije godine prisilnog egzila u PSG-u, tijekom kojih je odigrao 71 utakmicu, postigao 31 gol i upisao 34 asistencije, Messi se vraća u Barcelonu gdje će se ponovno pridružiti momčadi nakon što je prije dvije godine, gotovo bankrotirana Barcelona, iznenada završila njegov dugogodišnji mandat na ružan način.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Fabrice Hawkins, novinar Radio Monte Carla, objavio je detalje dogovora između Lionela Messija i Barcelone. Kako otkriva, Messi je pristao na radikalno smanjenje plaće od čak 66 posto kako bi se vratio u klub svog života. Umjesto trenutnih 30 milijuna eura koje zarađuje u PSG-u, Messi bi u novom ugovoru s Barcelonom primao tek 10 milijuna eura za isto razdoblje.

Lionelu Messiju je rečeno od strane Barcelone da je to najbolja ponuda koju mu mogu dati, imajući u vidu lošu financijsku situaciju u klubu. Messi je informiran da Barcelona mora ostati unutar okvira salary capa La Lige i financijskog fair-playa, što ograničava iznos plaće koji mu mogu ponuditi.

Ukoliko Barcelona uspije ispoštovati ograničenja salary capa La Lige i financijskog fair-playa, Messi bi zarađivao tek osmu najvišu plaću u klubu. Ispred njega bi bili Frenkie de Jong (37,5 milijuna eura), Sergio Busquets (37), Robert Lewandowski i Jordi Alba (20,8), Ansu Fati (13,9), Jules Kounde (13,5), Raphinha (12,5) i Ousmane Dembele (12). Messi bi imao istu plaću kao i Ferran Torres.

Isti izvor tvrdi da je ključnu ulogu u povratku Lionela Messija u Barcelonu, uz njegovog oca Jorgea Messija, odigrao Sergio Aguero. Prema izvještaju RMC-a, unatoč tome što je saudijski Al-Hilal ponudio 540 milijuna eura za Messija, on se odlučio vratiti u Barcelonu.

Prihvaćanje ponude saudijskog kraljevskog kluba bi Lionela Messija učinilo najplaćenijim sportašem u povijesti, nadmašivši njegovog vječnog rivala Cristiana Ronalda koji je u siječnju potpisao za saudijski Al-Hilal na dvije godine za 500 milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!