NaslovnicaVijestiMessi postavio uvjete: Evo što traži od Barcelone za produljenje ugovora!

Messi postavio uvjete: Evo što traži od Barcelone za produljenje ugovora!

Lionelu Messiju uskoro istječe ugovor sa Barcelonom, koji traje do kraja lipnja ove godine i napustit će klub ako ga predsjednik ne uspije nagovoriti da ostane.

Messi postavio uvjete

Španjolski mediji se ovom temom bave već duže vremena, a sada tvrde da Barcelona mora ispuniti Messijeve uvjete ukoliko ga žele zadržati.

Mediji navode kako se ne radi o novcu, jer Messi shvata da je krizna situacija i da novca nema kao što ga je bilo prošlih godina. Zbog toga se njegov uvjet odnosi na konkurentnost kluba u Europi, jer želi barem još jednom osvojiti Ligu prvaka.

Joan Laporta bi u nadolazećim tjednima trebao da sjedne sa Messijem i njegovim predstavnicima kako bi započeli pregovore o njegovom ostanku.

Španjolski mediji su također otkrili da će Laporta ponuditi smanjenje plaće LionelU Messiju, ali uz doživotni ugovor.

Cilj mu je da Messi ostane u klubu čak i kada završi svoju karijeru.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!