NaslovnicaVijestiNajbogatiji klub na svijetu dovodi Lovru Majera?

Najbogatiji klub na svijetu dovodi Lovru Majera?

Lovro Majer tema je francuskih medija koji prate nogometašev prijelazni rok. Nakon što su ga povezivali s prelaskom u Real Madrid i Atletico Madrid, sada navode da interes za hrvatskog reprezentativnog veznjaka Rennesa pokazuje i najbogatiji klub na svijetu, Newcastle.

Pisalo se da su dva madridska velikana spremna platiti 60 milijuna eura za Majera, ali i da ga želi PSG. Mayer je pod ugovorom s Rennesom do ljeta 2027. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Francuski klub si može priuštiti malo čekanja i pratiti borbu dvaju madridskih velikana u kojoj može profitirati povećanjem ponuđenog iznosa, a interes bogatog Newcastlea daje mu za pravo da to čekanje još malo produži.

Majer je u Rennes stigao prošle godine u 12 milijuna eura vrijednom transferu iz zagrebačkog Dinama. Vrlo brzo prometnuo se u važnog igrača francuske momčadi gdje je nastupio u 57 utakmica. Postigao je 8 golova i 12 asistencija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!