NaslovnicaVijestiNewcastle Unitedu ponuđena zvijezda Manchester Uniteda!

Newcastle Unitedu ponuđena zvijezda Manchester Uniteda!

Newcastle United je ovog mjeseca doveo dva pojačanja u pokušaju da spriječe ispadanje, a sada im je ponuđen igrač Manchester uniteda. Newcastle je duboko u borbi za opstanak u Premier ligi u kojoj su ostvarili samo jednu pobjedu.

Newcastle Unitedu ponuđena

Poraz u FA kupu od Cambridge Uniteda dodatno je pokazao koliko momčad Eddie Howea mora učiniti kako bi ostala podalje od Championshipa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Newcastle je doveo Kierana Trippiera u svoju momčad i sada su potpisali Chrisa Wooda, što je također nanijelo udarac suparniku Burnleyu, koji se također bori za opstanak.

Sada je Newcastleu navodno ponuđen Doony van de Beek iz Manchester Uniteda koji se muči na Old Traffordu ove sezone.

Van de Beek se nije mogao probiti u prvu momčad na Old Traffordu pod vodstvom Olea Gunnara Solskjaera, a ni Ralfa Rangnicka, otkako se pridružio klubu u rujnu 2020. godine.

Ovaj 24-godišnjak je tek započeo četiri utakmice u Premier ligi otkako je stigao iz Ajaxa.

Zbog manjka minutaže ispao je i iz reprezentacije Nizozemske. Van de Beeka su povezivali sa odlaskom iz kluba prošlog ljeta, ali se to nije uspjelo materijalizirati. Sada se očekuje njegov prelazak u Newcastle na posudbu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!