NaslovnicaVijestiNizozemska suočena s novim problemom pred Euro: Još jedan veznjak izostaje, sam...

Nizozemska suočena s novim problemom pred Euro: Još jedan veznjak izostaje, sam sebe ozlijedio

Teun Koopmeiners, vrhunski veznjak Atalante i nizozemske reprezentacije, eliminiran je s popisa igrača za Euro samo pet dana prije prve utakmice Nizozemske.

Razlog je neobičan. Neposredno prije sinoćnje utakmice protiv Islanda, posljednje pripremne utakmice prije Europskog prvenstva, Koopmeiners je sam sebi ozlijedio mišić tijekom zagrijavanja. Nizozemski nogometni savez upravo je objavio da je Koopmeiners prisiljen propustiti Euro, a sinoć je objavio da Frenkie de Jong, još jedan sjajni vezni igrač, također ne ide u Njemačku zbog ozljede.

Veliki je to udarac za Nizozemsku koja sada mora ostati bez De Jonga i Koopmeinersa, ali i Martena De Roona i Matsa Wieffera. Naime, igrač Atalante je već četvrti vrhunski veznjak Nizozemske koji propušta Europsko prvenstvo zbog ozljede.

Koopmeiners je bio izvanredan u nedavno završenoj sezoni. S 15 golova i 7 asistencija, pridonio je Atalanti u osvajanju finala talijanskog kupa, Europa lige, te samim time i osiguravanju mjesta u Ligi prvaka iduće godine. Prije tri godine, Atalanta ga je od AZ-a kupila za 14 milijuna eura, a sada se navodno približava prodaji Juventusu.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!