NaslovnicaVijestiPaul Scholes ekskluzivno otkriva: "Jednom sam dobio igrati utakmicu i to me...

Paul Scholes ekskluzivno otkriva: “Jednom sam dobio igrati utakmicu i to me je skoro koštalo karijere u Unitedu”

Paul Scholes ući će u povijest Manchester Uniteda kao jedan od njihovih najvećih igrača, ali moglo je to završiti potpuno drugačije kada je odbio igrati za klub.

Paul Scholes ekskluzivno

U intervju sa Garyjem Nevilleom, bivši veznjak Uniteda je priznao da je sretan što ga nisu prodali nakon što je nekoliko dana prije izostao iz utakmice protiv Liverpoola.

“Ne znam zašto sam to učinio 2001. godine, ali to je nešto zbog čega sam stvarno požalio”, rekao je.

“Nisam bio dobro raspoložen. Bio sam izostavljen protiv Liverpoola prethodnog vikenda i znao sam da tim ide protiv Arsenala u kupu u osnovi sa rezervnom ekipom.”

“Nisam bio zadovoljan tim stvarima. Imao sam razloga, ali zaista je bilo glupo, nisam htio igrati. Završio sam sa novčanom kaznom i morao sam se ispričati, ali imao sam sreće. Menadžer je imao pravo da me se riješi.”

Naravno, Scholes je cijelu karijeru proveo na Old Traffordu i uživao je u trofejnoj karijeri pod vodstvom Sir Alex Fergusona.

Pokupio je nekoliko naslova Premier lige, kao i niz FA kupova i Liga kupova, te dvije medalje pobjednika Lige prvaka.

Bivši veznjak će ući u povijest kao jedan od najvećih u Unitedu unatoč tom odbijanju 2001. godine, Scholes nikada nije bio u iskušenju da napusti Old Trafford.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!