NaslovnicaVijestiPRVE SLIKE NAKON OBRAČUNA: Pogledajte posjekotinu koju je Gomez zadobio u svađi...

PRVE SLIKE NAKON OBRAČUNA: Pogledajte posjekotinu koju je Gomez zadobio u svađi sa Sterlingom!

Prve slike ogrebotine koju je Joe Gomez pretrpio nakon svađe sa Raheem Sterlingom su se sada pojavile na internetu.

PRVE SLIKE

Kako piše Daily Mail, krilni igrač Manchester Cityja Sterling je uhvatio braniča Liverpoola Gomeza za vrat nakon što je u ponedjeljak stigao u kantinu na St. George Parku sa Engleskom.

Njih dvojica su se međusobno posvađali tijekom susreta u Premier ligi između Redsa i Cityja na Anfieldu u nedelju, gdje su domaći pobijedili sa 3-1.

Napetost se očigledno pojavila i u kampu Engleske početkom tjedna, što je dovelo do toga da Gareth Southgate izbaci Sterlinga iz svoje momčadi u utakmici kvalifikacija za Euro 2020 protiv Crne Gore.

Objavljena je prva slika Gomezove gadne ozljede oka, gdje je 22-godišnjak očito prošao gore nego Sterling.

Pogledajte dolje navedene fotografije Gomeza, pa sami prosudite.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!