NaslovnicaVijestiPSG spremio velike novce za Mbappea, ali pod jednim uvjetom!

PSG spremio velike novce za Mbappea, ali pod jednim uvjetom!

Francuski prvak PSG spremio je novi ugovor za Kyliana Mbappea, i to izuzetno unosan, ali uz jednu bitnu klauzulu.

PSG spremio velike novce za Mbappea, ali pod jednim uvjetom!

Jedan od najboljih mladih igrača na svijetu je definitivno Kylian Mbappe. Zvijezda PSG-a pruža fenomenalne partije i ne čudi što su Parižani spremni na sve da ga zadrže.

Spremaju mu novi, petogodišnji, ugovor vrijedan 185 miliona eura. Međutim, postoji jedna mali problem.

Naime, oni u ugovor žele da dodaju “antimadridsku klauzulu”. Po njoj Mbappe u narednih pet godina ne bi smio da pređe u redove Reala.

Upravo je ta stavka problem, pošto je Kylian više puta isticao da mu je san da zaigra za “kraljevski klub”. Na Park prinčeva je stigao 2017. godine iz Monaca, za obeštećenje od 145 miliona eura.

Mbappe je za pariski klub odigrao 106 utakmica u svim natjecanjima, postigavši 78 golova, uz 41 asistenciju. Sa PSG-om je osvojio dva naslova prvaka Ligue 1, uz jedan Kup. Udruženje profesionalnih nogometaša Francuske (UNFP) ga je proglasilo igračem sezone 2018/19 u Ligue 1.

U izboru za Zlatnu loptu (Ballon d’Or) 2018. godine završio je kao četvrti, a iste godine je na SP u Rusiji osvojio naslov svjetskog prvaka sa Francuskom, gdje je proglašen i za najboljeg mladog igrača turnira.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!