NaslovnicaVijestiRafael Leao na meti čelnika Al-Hilala, nude više od 100 milijuna eura

Rafael Leao na meti čelnika Al-Hilala, nude više od 100 milijuna eura

Prema izvještajima portugalskih medija, saudijski klub Al-Hilal planira ponuditi više od 100 milijuna eura za zvijezdu Milana Rafaela Leaoa.

Trener Al-Hilala Jorge Jesus želi ponovno raditi sa svojim sunarodnjakom, pa saudijski klub namjerava ostvariti tu želju i ponuditi Milanu više od 100 milijuna eura za ovog talentiranog Portugalca.

Leao ima ugovor s Rossonerima koji uključuje otkupnu klauzulu od 175 milijuna eura, ali to nije iznos koji Al-Hilal namjerava izdvojiti. Stoga Leov otac Antonio vodi pregovore sa Saudijcima.

U razgovorima će sudjelovati i portugalski posrednik Mario Rui, koji se povezuje s kraljevskom obitelji i ima tržišnu moć u saudijskoj Pro League. Već je prošlog ljeta pomogao u transferu Neymara i Otavija u Saudijsku Arabiju.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!