NaslovnicaVijestiRafael Leao na meti čelnika Al-Hilala, nude više od 100 milijuna eura

Rafael Leao na meti čelnika Al-Hilala, nude više od 100 milijuna eura

Prema izvještajima portugalskih medija, saudijski klub Al-Hilal planira ponuditi više od 100 milijuna eura za zvijezdu Milana Rafaela Leaoa.

Trener Al-Hilala Jorge Jesus želi ponovno raditi sa svojim sunarodnjakom, pa saudijski klub namjerava ostvariti tu želju i ponuditi Milanu više od 100 milijuna eura za ovog talentiranog Portugalca.

Leao ima ugovor s Rossonerima koji uključuje otkupnu klauzulu od 175 milijuna eura, ali to nije iznos koji Al-Hilal namjerava izdvojiti. Stoga Leov otac Antonio vodi pregovore sa Saudijcima.

U razgovorima će sudjelovati i portugalski posrednik Mario Rui, koji se povezuje s kraljevskom obitelji i ima tržišnu moć u saudijskoj Pro League. Već je prošlog ljeta pomogao u transferu Neymara i Otavija u Saudijsku Arabiju.

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!