NaslovnicaVijestiRonald Koeman: "Nije ovo Barcelona od prije osam godina. Nemamo igrača za...

Ronald Koeman: “Nije ovo Barcelona od prije osam godina. Nemamo igrača za tiki-taku”

Barcelona je sinoć remizirala (1-1) kod kuće sa Granadom u La Ligi, nakon što su spasili bod u samom finišu utakmice.

Ronald Koeman

Koemanova ekipa je primila gol nakon 90 sekundi utakmice, a izjednačenje su morali čekati do 90 minute, kada je gol postigao Ronald Araujo.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ronald Koeman je na travnjak poslao ekipu koja je imala u prosjeku oko 20 godina, dok je Gerard Pique bio na klupi sve do 75. minute da bi na kraju utakmice sa Luukom de Jongom igrao u napadu.

Nizozemski trener se nakon utakmice branio od kritika, ne samo zbog rezultata, nego i zbog igre.

“Pogledajte nam sastav. To je jedino što smo mogli uraditi. Trenutno nemamo igrače za tiki-taku, tako da moramo igrati vlastitim stilom. Mislim da smo igrali dobro, a da je ostalo malo više vremena mogli smo i pobijediti. Nije ovo Barcelona od prije osam godina. Tako je kako je,” izjavio je Koeman.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!