NaslovnicaVijestiRonaldova obitelj u dvostrukom slavlju: Al Nassr mu priredio iznenađenje, a njegov...

Ronaldova obitelj u dvostrukom slavlju: Al Nassr mu priredio iznenađenje, a njegov sin potpisao ugovor

Saudijski klub Al Nassr na impresivan način je čestitao portugalskoj superzvijezdi Cristianu Ronaldu na njegovom iznimnom postignuću. Ronaldo je postigao dva gola protiv Bosne i Hercegovine, dostigavši brojku od 40 golova u tijeku ove kalendarske godine, a čelnici saudijskog kluba su to dočekali s oduševljenjem.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Za Ronalda su pripremili tortu i objavili posebnu poruku na Instagramu, naglašavajući da “slave još jedan rekord za najboljeg svih vremena”.

Istodobno, sin Cristiana Ronalda, Cristiano Ronaldo Junior, sklopio je ugovor s Al Nassrom U13, kako prenosi poznati sportski novinar Fabrizio Romano. Postignut je dogovor, te će uskoro započeti svoje treninge s ovim saudijskim klubom.

U novom klubu nosit će dres s brojem sedam na leđima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!