NaslovnicaVijestiRuud van Nistelrooy ima novi posao. Preuzima veliki klub!

Ruud van Nistelrooy ima novi posao. Preuzima veliki klub!

Legendarni nizozemski nogometaš Ruud van Nistelrooy će od sljedeće sezone postati trener PSV-a. Ovu vijest su objavili nizozemski mediji koji su posebno upućeni oko zbivanja u velikom nizozemskom klubu.

Ruud je kao nogometaš igrao u PSV-u od 1998. do 2001. godine, a nakon toga je još igrao i za Manchester United, HSV, Real i Malagu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nakon što je završio igračku karijeru odlučio je postati trener, a trenutno radi kao pomoćni trener u reprezentaciji i vodi drugu momčad PSV-a.

Od početka ove sezone PSV vodi veliku bitku za prvu poziciju sa rivalom Ajaxom u nizozemskoj Erediviziji. Sedam kol ado kraja sezone, Ajax ima samo dva boda više, a prošle sezone je PSV-u pobjegao čak na 16 bodova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!